Magic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Selamlar, Bildiğiniz gibi şu an aktif olarak devam eden 2 adet campaign var ve paticik masaüstü bölümü topluluğu yavaş yavaş şekillenmekte bu oyunların yardımıyla. Planescape tüm hızıyla devam etmekte ve Generic bir dünyada Wulfgar'dan bayrağı alan Dilbao kardeşimiz diğer bir grubun oyununa başladı anladığım kadarıyla. Diğer yandan Mage - The Ascension 2 oyuncunun daha BG'lerinin teslimiyle başlayacak (yeni oyunculara hala açık bu campaign! tikkayt yani). Çorbada tuzumun olmasını istediğimden dolayı mı, her zaman hunter oynatmak dürtüsünden mi bilinmez yeni bir oyun açma kararı aldım. Dekorumuz bu sefer Avcı : Hesaplaşma (Diğer bir deyişle Hunter : The Reckoning). Oyuncu sayısı 5'i geçmeyecek. Başvurulara açığız. Oyunun [hline]Oynanacağı Yer : İstanbul - Saklı Kent Cafe Tarihi : Cuma hariç hafta içi olacağı dışında kesinlik yok Saati : Saat 8'de biteceği dışında bir kesinlik yok Detaylı Bilgi [hline]Dekor : Avcı : Hesaplaşma (Güzel oldu çevirisi, böyle kullanmak hoşuma gidiyor daha doğrusu.. Hehe) Mekan : İstanbul Tarih : Kasım 2003 (Oyunun başlangıç tarihi ile aynı gün olacak, aa ne tesadüf :P) Kadro [hline]Grudge : Karakter Belirlenmedi Jaan : Karakter Belirlenmedi Cenx : Gelip gelemeyeceğini bildirse iyi olur.. [Bu mesaj Magic tarafından 02 November 2003 05:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 wuuu! hızlıyız :D niyse ben bişiler düşüniim. background da istersin şindi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 BG istiyorum diye bir şey yok, BG getirenler'e 10 xp var. Karakterlerimiz oyun içinde awake olacaklar, bg getirmek istemiyorsa bile karakterinin geçmişini biraz düşünmüş olmasını istiyorum. Karakterleri yaratacağımız gün beraber bir şeyler uydurabiliriz gerekirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hayde brah. Beni de yaz lem :) bak ciddi olacam artı bg yi yazmak pek zor olmaycak :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Tamamdır. Bana uygun günlerinizi yazın bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hafta içi :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 -Lan ne zamana ayarlasak oyunu da axedice gelmese? -Hafta içi olsun. İzmitte oluyo buşt, gelemez... Şaka şaka, zaten şehirlerarası trafik yapan bünyem haftada birden fazla oyunu kaldıramaz. Size iyi hesaplaşmalar:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Narin arkidiş axe ben senin gittiğin mesafeyi hergün otobüsle gidiyorum. Hemde köprü trafiği çekiyorum. Hem sana oyun moyun yok bir gün gelmedin oyuna bütün düzenimiz bozuldu.... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ya bu avcı:hesaplaşma konusunda düzgün bilgim olsa seve seve oynicam. Ama sizin yanınızda azı açık bi biçimde bakmakla yetenebileceğim için hiç bulaşmayıp size başarılar diliyorum.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yeni başlayanların seviyesinde bir oyun olacak. Gruptan sadece Grudge biraz biliyor oda hiç oynamadığından pek sorun olmaz. Gelmek istiyorsan ve devamlı olabileceksen bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Öleyse şöle diyim. Benim okul pzt ve salı günleri 2.05 de bitiyor çrş ve prş ise 2.50 de okulda taksimde. Yani 2:30 geç çıktığım günlerdede 3:20 de saklıda olabilirim. Bu koşullar altında gelebilirim. Ama oyunun sekizde bitmesi belki sorun olabilir, (gelde anneme anlat...) Bu nedenle beni bir nevi yedek olarak sayın. Oynamak isteyen başkası olurs onu alın ama olduda 4kişi kaldınız (ki sanmam) ben gelebilirim... Ayrıca gelicek olursam kesin devamlı gelirim işim gücüm yok nası olsa[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen [Bu mesaj Wulfgar tarafından 02 November 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahh ahh Turkiyede olmak vardi simdiye ...Ne guzel Hunter cikardi benden.. Iyi sanslar beyler., ve iyi oyunlar[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Zahmet olmazsa gunluk yaptıklarınızın bır ozetını yazarsınız buraya bızde dızı ızler gıbı okuruz :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hafta içi zor be abi. yoksa ben adam toplar gelirdim ama...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yaw arkadaşlar bırakın hunter ı ya WW un kendısınınde kabul ettıgı Gıbı en yazış gerçeklıgıdır hunter bende werewolf maın book u ve bı sürü yan kıtabı var magıc sana verıım onları bana werewolf oynat artık oynamak ıstıorum werewolfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Beni unutmayın... Salı + Cuma hariç hafta içi uygundur bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 abi süper türk filmi çeviririm ben. bi background yazmışım ki... ooof of!!! :-p *Teybe müslüm kasedi koyar*[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Lol grudge, Türkiye'de oynuyoruz da aman be abi :) Fena değil, bunu güzelleştirirsen 10 xp benden (edebi dil diyoruz ya hani, hikayeye çevir al götür) yarın genel bir cevap yazacağım karakterin hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 xp de falan gözüm yok benim kıvırır[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yalaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bi saniye yaw. kime kıvırıyorum ki ben. iki satır bg mi yazdın lem benim oyunda. buna da şükret sen. :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Sözlü vermiştik sana hatırlarsan :p Yazıyorum arkadaşım gelme üstüme, içimden gelse döktüreceğim ama bi gelmedi meret :) Dediğim gibi 10 xp, sizin isteğinize kalmış gerisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ah ah ankta olsaydınız keşke eski günlerin anısına gelirdim oyuncu boş yeri yoksa köşede bir yerde izlerdim neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Oyunun günü konusunda bi karara varılmadımı? Yoksa yazma gereğimi duymadınız[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Oyuncular karakterlerine bile karar veremedi henüz.. Beklemedeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar