Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başka bir Pati-Seferberliği - Hunter : The Reckoning

Magic

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bildiğiniz gibi şu an aktif olarak devam eden 2 adet campaign var ve paticik masaüstü bölümü topluluğu yavaş yavaş şekillenmekte bu oyunların yardımıyla. Planescape tüm hızıyla devam etmekte ve Generic bir dünyada Wulfgar'dan bayrağı alan Dilbao kardeşimiz diğer bir grubun oyununa başladı anladığım kadarıyla. Diğer yandan Mage - The Ascension 2 oyuncunun daha BG'lerinin teslimiyle başlayacak (yeni oyunculara hala açık bu campaign! tikkayt yani).

Çorbada tuzumun olmasını istediğimden dolayı mı, her zaman hunter oynatmak dürtüsünden mi bilinmez yeni bir oyun açma kararı aldım. Dekorumuz bu sefer Avcı : Hesaplaşma (Diğer bir deyişle Hunter : The Reckoning). Oyuncu sayısı 5'i geçmeyecek. Başvurulara açığız.

Oyunun
[hline]Oynanacağı Yer : İstanbul - Saklı Kent Cafe
Tarihi : Cuma hariç hafta içi olacağı dışında kesinlik yok
Saati : Saat 8'de biteceği dışında bir kesinlik yok

Detaylı Bilgi
[hline]Dekor : Avcı : Hesaplaşma (Güzel oldu çevirisi, böyle kullanmak hoşuma gidiyor daha doğrusu.. Hehe)
Mekan : İstanbul
Tarih : Kasım 2003 (Oyunun başlangıç tarihi ile aynı gün olacak, aa ne tesadüf :P)

Kadro
[hline]Grudge : Karakter Belirlenmedi
Jaan : Karakter Belirlenmedi
Cenx : Gelip gelemeyeceğini bildirse iyi olur..

[Bu mesaj Magic tarafından 02 November 2003 05:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BG istiyorum diye bir şey yok, BG getirenler'e 10 xp var.

Karakterlerimiz oyun içinde awake olacaklar, bg getirmek istemiyorsa bile karakterinin geçmişini biraz düşünmüş olmasını istiyorum. Karakterleri yaratacağımız gün beraber bir şeyler uydurabiliriz gerekirse..
Sosyal ağlarda paylaş

-Lan ne zamana ayarlasak oyunu da axedice gelmese?
-Hafta içi olsun. İzmitte oluyo buşt, gelemez...

Şaka şaka, zaten şehirlerarası trafik yapan bünyem haftada birden fazla oyunu kaldıramaz. Size iyi hesaplaşmalar:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu avcı:hesaplaşma konusunda düzgün bilgim olsa seve seve oynicam. Ama sizin yanınızda azı açık bi biçimde bakmakla yetenebileceğim için hiç bulaşmayıp size başarılar diliyorum.[hline]Avatar the Fallen
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki:
Aket İlerde Butterfly yiyecen
Sosyal ağlarda paylaş

Öleyse şöle diyim. Benim okul pzt ve salı günleri 2.05 de bitiyor
çrş ve prş ise 2.50 de okulda taksimde. Yani 2:30 geç çıktığım günlerdede 3:20 de saklıda olabilirim.

Bu koşullar altında gelebilirim. Ama oyunun sekizde bitmesi belki sorun olabilir, (gelde anneme anlat...)

Bu nedenle beni bir nevi yedek olarak sayın. Oynamak isteyen başkası olurs onu alın ama olduda 4kişi kaldınız (ki sanmam)
ben gelebilirim...

Ayrıca gelicek olursam kesin devamlı gelirim işim gücüm yok nası olsa[hline]Avatar the Fallen
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki:
Aket İlerde Butterfly yiyecen

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 02 November 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ahh Turkiyede olmak vardi simdiye ...Ne guzel Hunter cikardi benden..
Iyi sanslar beyler., ve iyi oyunlar[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin,
Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin,
Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin,
Evrendir burasi, disneyland degil

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...