smerten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya üçüncü bölümde "Kill the Tratior" berlinin kanalızayonlarında oldugumuz bolumde takıldım. bu oldurmememız gereken adam nerde, ve offıcer elbısem olmasına ragmen gestapo st ler nıe benı hemen tanıyolar?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sen 3. bölüme gelebildinmi bn daha tutorial'ı geçemedim :lol: ingilizcen iyiyse dlh.net gibi sitelere bak oralarda walktrough olabilir belki[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 öldürmen gereken adam ortama sonra gelcek,yukarıda inşaattan patlayıcıları kullanark öldürebilirsa in yada sniper tüfeğini kullan(spyla kanalizasyonda buluştuğunuzda küçüj bir harita üzerinde gösteriyo sniper'ın hangi binada olduğunu)bence sniper'ı almadan önce haritada öldürebileceiğin herkezi öldür!,oyunun en zor görevi yani,gizlilikle fln çözülmüyo bu bölüm,serinin en kötüsü commandos 3'ten beklenecek derecede saçma ve gıcık bir bölüm,en sonunda sniper'ı aldığında,sayaç başlıacak,sokağın ortasına yat(sokaklarda öldürebileceğin herkesi öldürdün dimi?)vur lavuğu,öünde yanyana 6 tane gestaponun olduğu binadan çıkacak,gestapolar ve subaylar tanıyabiliyo seni yapabileceğin bir şey yok[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 15 November 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi snipe ile ugrasmama bı ton ıs yaptım o elıselerı alana kadar ozman bende o altı gestepo yu bı sekılde oldururum.. (yada bı sekılde caktırmadan ıcerı gırmem lazım...)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 adam içeride olmuyo,en kolayı sniper,o zaman o gestapolarıda temizlemek zorunda kalmıosun[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 olm en kolayı bombaları al adamın arabadan indiği yere koy ve patlat.[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 iyi de bu adamın gelmesı ıcın ne yapmama lazım???[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sniper tüfeğini yada bombaları alman lazım[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya walla ne dyim bana kolay geldi bolum yani soyle diyim kanalizasyondan ciktigim da nazilerin bas binası (selam durdukları yer) hemen karsımda oluyo ve ordakilerden bi tanesi officer. ordan giysiyi kaotım ama spyı hic kullanmadim. napacan biliyo musun. tankın durdugu bolumdeki adamları ful temizle sonra sol tarafta bi arazide ( 3 adam var ) bi kutu var. o kutuda bobmalar var. al onları gordugun gibi kronometre baslıcak. 5 dakka bile deil 3 dakka kala save et ve arabanın tam nerden gectigine bak. sonra load edip arabanın tam gectigi noktaya 2 tane kendin patlattıgın bombadan koy. araba gecerken bas ve patlasin ama adam icinden cıkınca digerini patlat (armorlu arabasi yani olmuyo icindeki) herif havaya ucsun. sonra sag alt tarafta kugelwagen diuye bi arba var ona bin admaalrınla ve bolmu bitir. (ama aklında olsun araba once adamı bi binadan alıyo yani araba haritda goruntugu gibi patlatırsan icinde adam olmuyo) Beyler ben de bi yerde takıldım. Central Europeninson gorevi Ambush the Convoy da butun admaları oldurdum. haritada bakılcak hic bi yer kalmadı ama benim tiny spy ve theif cıkmıyo truck dan. her seyi yaptım. ama patlatömayı deneyemedim cunku bombam yok.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar