Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia n-gage!

Zed

Öne çıkan mesajlar

bugun teknosa da oynadım ınsallah planlarım dogru yuyrurse 1 ay ıcnde alcam :p tombraıder wardı ıcınde guzel de 1 tomb olduguıcın yurusler bılgıngıbı adım adım ama kotu deıl garfıkler ole ama buyuk telefon annemde begendı :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

gameboy daki oyun destegi yok
msnbc de okudum gameboy un sene sonuna kadar 1000 oyunu olucakken nokia ngage in en fazla 15-20 oyunu olcakmis
eh gameboy un da fiyati bu kadar dusukken ngage almam.
birde sony cikartiyomus boyle bi alet asil o piyasayi supurecekmis nintendo ondan korkuyomus.. yaaaaaa...[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Words are meaningless
And forgettable
Enjoy the silence
Sosyal ağlarda paylaş

telefon olarak kullanımı zor bi alet.
ayrıca oyun için alınır diycem oyunları ahım şahım oyunlar değilki alasın.
tomb raider,tony hawk,tetris oynıycam diye o kadar para vermek saçmalık.
sonuç olarak N-gage Sux![hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

nukem gba sp ıle bunu bır tutyorsan sana lafım yok ve senınle tartısmaya gırecek kadarda salak degılım, hayatında elıne sp almadıgın ne kadarda bellı. sp dekı oyun destegı hıc bır alette yok. cebe gırmeyen bır aletı ben napayım ya, paso elıdmemı tutacam, ya da karı gıbı cantamı tasıyorsun sen yanında cantana koyacan., ha gercı senın lıse okul ceketının yan cebıne gırer bu alet. al al sana yakısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 13 September 2003 07:29 tarihinde demiş ki:
symbian os olması deli bişey. ehe şimdi biraz da hayalgücünün yardımıyla, yapılabilecekleri sıralıyım.

- scummvm'nin symbian versiyonu indirilir, ve n-gage ile monkey island oynanır.
- commodore emülatörleri ile commodore oyunları oynanır.
- symbian için yazılmış olan gba emülatörü alınır, gameboy ihtiyacı da böylece karşılanır.
- mame emülatörü indirilir, mame oyunları da oynanır.

şimdi diyceksiniz "önceden de symbian kullanan telefonlar vardı onlarda neden oynamıyodun gudik?" diye, ben de size "onların bu kadar şahane görüntüsü, 128mögabey'e kadar çıkarılabilen hafızası, eşşek gibi işlemcisi yoktu" diycem.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]

bak zamanında zed abimiz ne demi$ gameboy uda karsılıyor ama ben oynadım teknosa da ole kotu dencek bı telefon deıl tombraıder oynadım guzeldı yanı[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 11 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
gba sb telefon olarak kullanılabiliyomu
mms i varmı
mp3 çalabiliyomu
wap ı var mı
multiplay oyun oynama özelliği varmı
java oyun oynama özelliği var mı?
boklamayın aleti bence süfer[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte)
BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
sıkma canını okşa patlıcanını

cep konsolu dediğin oyun oynatır ama doğru düzgün oynatır, isviçre çakısının normal bir bıçak işlevini tam anlamıyla göremeyeceği gibi n-gage de cep konsolu olarak işlevini tam göremeyecek. ekrana bakıyoruz, oyun takıp çıkarmasına bakıyoruz, oynanabilirliğe bakıyoruz, laf olsun diye eleştirmiyoruz sonuçta..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

olmayabılır, ama gormedıkde degıl. Bu arada sp'e az bır ek masrafla muzık dınleme olayın var. asla sp ıle bır tutma bu makınayı, oyun konusunda sp nın yanından gacemez, zaten cebe bıle gırmıyor bu alet. nasıl telefon olarakda kullanıldıgı ortada, mıllet kı....la guler be
Sosyal ağlarda paylaş

aslında tam benim istediğim alet, içinde herşey var. ama bence de almak için çok erken, çünkü çok zorlama olmuş herşeyi.

adamlar aleti yaparken kesin şöyle diyaloglar geçmiştir:
- patron, alet çok büyük oldu naapcaz?
- napalım, idare ediverin, biraz büyük olsun bu da.
- e iyi de daha memory card takılcak slotu yapmadık?
- hmm pilin arkasındaki boşluğa koysak?
- e o zaman telefon özelliklerini mi çıkarcaz?
- yok yahu onları da telefonun kenarına sıkıştırıverin. 3 boyutlu düşünün, yaratıcı olun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...