jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bugun teknosa da oynadım ınsallah planlarım dogru yuyrurse 1 ay ıcnde alcam :p tombraıder wardı ıcınde guzel de 1 tomb olduguıcın yurusler bılgıngıbı adım adım ama kotu deıl garfıkler ole ama buyuk telefon annemde begendı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yan konşmaharicinde göze bvatan bi sorun yok onn için de al bimikrofon kulaklık sesle arama faln davardır kesin takıl babalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 fecı gereksız bır alet, alın gba sp koyun cebınıze her oyunu oynayın. bu nedır yaw verılmez o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ciddi anlamda para vermeye deger buluyormusunuz bunu ya?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 gameboy daki oyun destegi yok msnbc de okudum gameboy un sene sonuna kadar 1000 oyunu olucakken nokia ngage in en fazla 15-20 oyunu olcakmis eh gameboy un da fiyati bu kadar dusukken ngage almam. birde sony cikartiyomus boyle bi alet asil o piyasayi supurecekmis nintendo ondan korkuyomus.. yaaaaaa...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 telefon olarak kullanımı zor bi alet. ayrıca oyun için alınır diycem oyunları ahım şahım oyunlar değilki alasın. tomb raider,tony hawk,tetris oynıycam diye o kadar para vermek saçmalık. sonuç olarak N-gage Sux![hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 nukem gba sp ıle bunu bır tutyorsan sana lafım yok ve senınle tartısmaya gırecek kadarda salak degılım, hayatında elıne sp almadıgın ne kadarda bellı. sp dekı oyun destegı hıc bır alette yok. cebe gırmeyen bır aletı ben napayım ya, paso elıdmemı tutacam, ya da karı gıbı cantamı tasıyorsun sen yanında cantana koyacan., ha gercı senın lıse okul ceketının yan cebıne gırer bu alet. al al sana yakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Zed, 13 September 2003 07:29 tarihinde demiş ki: symbian os olması deli bişey. ehe şimdi biraz da hayalgücünün yardımıyla, yapılabilecekleri sıralıyım. - scummvm'nin symbian versiyonu indirilir, ve n-gage ile monkey island oynanır. - commodore emülatörleri ile commodore oyunları oynanır. - symbian için yazılmış olan gba emülatörü alınır, gameboy ihtiyacı da böylece karşılanır. - mame emülatörü indirilir, mame oyunları da oynanır. şimdi diyceksiniz "önceden de symbian kullanan telefonlar vardı onlarda neden oynamıyodun gudik?" diye, ben de size "onların bu kadar şahane görüntüsü, 128mögabey'e kadar çıkarılabilen hafızası, eşşek gibi işlemcisi yoktu" diycem.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] bak zamanında zed abimiz ne demi$ gameboy uda karsılıyor ama ben oynadım teknosa da ole kotu dencek bı telefon deıl tombraıder oynadım guzeldı yanı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Nukem_Verite, 11 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki: gba sb telefon olarak kullanılabiliyomu mms i varmı mp3 çalabiliyomu wap ı var mı multiplay oyun oynama özelliği varmı java oyun oynama özelliği var mı? boklamayın aleti bence süfer[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını cep konsolu dediğin oyun oynatır ama doğru düzgün oynatır, isviçre çakısının normal bir bıçak işlevini tam anlamıyla göremeyeceği gibi n-gage de cep konsolu olarak işlevini tam göremeyecek. ekrana bakıyoruz, oyun takıp çıkarmasına bakıyoruz, oynanabilirliğe bakıyoruz, laf olsun diye eleştirmiyoruz sonuçta..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 olmayabılır, ama gormedıkde degıl. Bu arada sp'e az bır ek masrafla muzık dınleme olayın var. asla sp ıle bır tutma bu makınayı, oyun konusunda sp nın yanından gacemez, zaten cebe bıle gırmıyor bu alet. nasıl telefon olarakda kullanıldıgı ortada, mıllet kı....la guler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 keşke biri alsa bence gayet güzel bişi. cebe nasıl sığmaz yahu sığar. gidip gördük telefonu cebe gayet rahat sığar hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oyun konusunda sp kadar ıyı degıl raider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 aslında tam benim istediğim alet, içinde herşey var. ama bence de almak için çok erken, çünkü çok zorlama olmuş herşeyi. adamlar aleti yaparken kesin şöyle diyaloglar geçmiştir: - patron, alet çok büyük oldu naapcaz? - napalım, idare ediverin, biraz büyük olsun bu da. - e iyi de daha memory card takılcak slotu yapmadık? - hmm pilin arkasındaki boşluğa koysak? - e o zaman telefon özelliklerini mi çıkarcaz? - yok yahu onları da telefonun kenarına sıkıştırıverin. 3 boyutlu düşünün, yaratıcı olun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 arkadasımdada war ookulda bence cok ıyı ya ole kotu deıl zed bıde o gameboy oyunlarını yonamaa hedesını nası yapcagımızı anlatsana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 mıllet aldıgı gıbı satıyor, 250 mılyona kadar dusmus 2. el fıyatları. Telefon olarak kullanacaksan hıc alınmaz, oyun ıcın alacaksan yazık parana 200 mılyona sp var. Fıyasko alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 abi sizde abartmayın aldıgı gıbı satıyor fılan 250m a edusmus falan fılan nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yalanmı soylıcem 250 mılyona 2. ellerı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 nerde 250 milyona?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 250mılyon a warsa bende su an gıdıp alcam da[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 250 milyona bulan olursa bir zahmet bana özel den msg atsın.Koşarak almaya gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 2. eli 420 milyondu en asa sordugumda ben[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bende izmirde ıdda edıyorum cankaya gıdın 250 mılyona 2. ellerı mevcut daha bugun gordum ustelık garantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 daha çıkar çıkmaz böyle 2. el pazarı oluşuyorsa bu üründe bir 'kelek' olmalı diye düşünüyor insan.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya walla arkımda war dusunebıldıgın herseyı yapabılırsun tam ınstedıgım tel alıcam 1 aya fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Alırsınız 80 dolara 1 Bluetooth headset, paşa paşa telefonu tutma derdinden de kurtulursunuz cebinizden konuşursunuz... ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar