Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben bundan istiyorum ya. özellikleri: - telefondan çok konsol olması için yapılmış. - tabi bi de bildiğimiz telefon işte. - symbian os 7.0 kullanıyo - java destekliyo - mp3 player - radyo - bluetooth - 128mb'a kadar mmc desteği - bu mmclerde oyun satın alabiliyosunuz. oyunların arasında tomb raider, thps falan da var. (öyle ericssondaki gibi dandik değil, harbi 3d) - bluetooth ile multiplayer oyun oynanabiliyo. max 4 kişi. - işlemcisi 100küsür mhz. - diğer nokialardan farklı olarak tuşlar falan değişmiş, artık iki tuşa aynı anda basılabiliyo. - usb girişi var - multitasking özelliği var, oyun oynarken radyo açabiliyosunuz, ya da telefonla konuşabiliyosunuz. tam istediğim alet yahu. önümüzdeki 3 ay içinde çıkacakmış. anasayfası www.n-gage.com ve bu kadar süper özelliğe rağmen 500milyon civarı gibi bi türkiye satış fiyatı olacakmış. mmc ile gelen oyunlar da 50 milyon olacakmış. ama bu bilgiler kesin değil. [edit: telefon lan bu, buraya niye açtın bunu demeyin, dediğim gibi asıl olayı konsol.][Bu mesaj Zed tarafından 13 September 2003 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 symbian os olması deli bişey. ehe şimdi biraz da hayalgücünün yardımıyla, yapılabilecekleri sıralıyım. - scummvm'nin symbian versiyonu indirilir, ve n-gage ile monkey island oynanır. - commodore emülatörleri ile commodore oyunları oynanır. - symbian için yazılmış olan gba emülatörü alınır, gameboy ihtiyacı da böylece karşılanır. - mame emülatörü indirilir, mame oyunları da oynanır. şimdi diyceksiniz "önceden de symbian kullanan telefonlar vardı onlarda neden oynamıyodun gudik?" diye, ben de size "onların bu kadar şahane görüntüsü, 128mögabey'e kadar çıkarılabilen hafızası, eşşek gibi işlemcisi yoktu" diycem.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 piyasayı kasıp kavuracağına inandığım telefon oyunları clip şekline sokmayı akıl edip hem hafızada yer kaplamasını engellemiş hem de oyunların cep telefonlarında görülmediği kadar kaliteli olmasını sağlamışlar (bkz: tomb raider videosu sitesinde var) aynı zamanda içindeki hedeler sayesinde acaip multiplayer olanakları var bence oyun konsolu denmeyi hak ediyor.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 500 mılyonmu? emınmısınız le cıkarsa muhte$em[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 500 milyon olucaksa fiyati.. kacagida olur 300 kaat.. iyi bari :P cikinca gidip aliim ehaoh[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 gercekten cok guzel[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bizm dersanede bir cocukta var ve gameboy advance den pek bir fakini goremedim oyun kalitesi acisindan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 infeqted.. o siteyi yapanlara soyle oraya bide tomb raider angel of darkness 'in ssini koysunlar.. öyle oyunlari koyup karsilastirmakla olmuyo bu isler..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ayrica ordaki ngage in gerçek kartuş umsu şeyle çalişanindan değil direk netten çektiin 50kb lik bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 infeqted palm ve n gage açısından o ss ler yalan, çok daha iyi grafikler. tomb raider videosunu izleyin n gage sitesinden[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hm ben galiba yanlis gordum cocuktaki 3300 mis bide memory stick de ise oyun kopyanabilir muhtemelen, yani 50m vermeye gerek kalmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 eet takabılıyosun ama en fazlq 128 de olabılır bızım sınıfta arkda war oda baga ıyı tel[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bence n-gage sadece bi başlangıç olacak, böyle şeyleri ilk çıktığında almak büyük hata, çünkü çok yeni bi teknoloji ve üstüne hemen yeni şeylerin çıkması muhtemel, sonra elinizde patlar telefon benden sölemesi :) (örnek : polifonik melodi ve 3510..) ama her halikarda muhteşem bir teknoloji olacak.. bu olay böyle devam ederse yakında ps1in biraz daha alt seviyesinde oyunları telefonlarda oynayabileceğiz ki, bu muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 dün avrupa yakasında metrocity nin önünde 3 siyah kamyon gördüm üstünde n-gage reklamı olan ilginçti[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 starbury sana katilmiyorum adamlar gamedeck yapio normal tel değil paso yeni versiyonu çiksa ngage in millet çileden çikar zaten öle bişi yapilmicak ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bir arkadaşımda var bu telefondan (eğer babanız trcell genel müdürü olsa sizde de olurdu) çok şeker bişey... Bu resimde bakınca hiç hoşuma gitmemişti ama cidden çok güzel. Grafikleri falan da oldukça hoş. 1-,1.5cm2 büyüklüğünde disketimsi şeyler takılabiliyo başka oyunlar için falan... Ben alacağımı zannetmiyorum ama almayı düşünenlere şiddetle tasvsiye ederim ;)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ya istedii kadar bilmemnenin babası olsun şu an o telefonu kullanamaz anca prototipse felan.. bi fotoğraf scanlersen sevinirim.. icq 204040.. (babam bu işin içinde bende ordan biliyorum :P) hayır sürekli yeni versionu yapılıcak demiyorum.. ama bu yine de bi başlangı.. gameboyun ilk çıktığı zamanı düşün.. ve şu anki gba sp lere bak.. insanın içi gitmiyo mu?.. [Bu mesaj Zed tarafından 04 October 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 star oha o gameboy cıktıgında ben ılkokula 1 e 2 e gıdıyodum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hehe biliorum abartı örnekler veriyorum ama ben yine de beklemeyi tercih ediyorum ve zamanın beni haklı çıkaracağına inanıyorum :) ve böyle bir sistemin kusursuz olması lazım sonuçta.. en ufak bir hata bir çok şeyi berba edebilir sonuçta oyun piyasası bu telefon olduğu kadar.. ve iki piyasaya birden hükmetmek kolay değildir bunu yakın zamanda hissedecek nokia.. neyse konu saptı bekleyin derim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 burada okuduklarımdan edindiğim izlenime göre gelmiş geçmiş en dandik portatif konsol olacak n-gage. ekranı dikey (acayip yani, el gider mersin'e, nokia gitmiş tersine) ve kıyaslamada gördüğünüz kadar küçük. oyun oynamak için os menülerini kaydırıp kaydırıp özellikle seçmek gerekiyor radyo bile tek düğmeyle açılırken. çalışan sim kart olmadan da oyun oynanamayacak büyük ihtimalle. framerate kötüymüş hadi onu geçelim ama bu inanılmaz: oyun kartuşu takmak için kapağı ayırıp sim kart'ı çıkartmak gerekiyor! sonuçta sadece oyun oynamaya başlamak için 1-2 dk harcıyorsunuz! portatif konsoldan ne anladık şimdi? görünürde sadece ve sadece bluetooth'la multiplayer olayı diğer portatif konsolların önünde, başka bir numarası da yok. işlemcisi hafızası filan da anlamsız kibrit kutusu büyüklüğünde ekranda. sırf kablosuz iki kişi oynayacak diye de bu kadar dandik bir alet alınmaz ki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ekranın boyu o kadar önemli değil, çözünürlük daha önemli bence. kibrit kutusu kadar olmasını boşverin, alet taş gibi oyunları çalıştırıyo, eşşek kadar hızlı, içinde radyosu telefonu var. hep hayalini kurardım, "şimdi şöyle bi avuçiçi bilgisayar olsa, ama üstünde bi de simkart takılcak yer olsa, telefon işlevi de görse" diye, işte adamlar resmen beni duymuşlar, yapmışlar aleti.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ekranın boyutu önemli değil mi? o zaman neden daha büyük monitörler ve tv'ler tercih ediyoruz? :) el kadar aletin ekranında çözünürlük farkedilir mi bilmem ama ekran boyu farkedilir bence. çıkınca netleşecek durum ama büyük ihtimalle fos çıkacak, hatta gelmiş geçmiş en büyük balonlardan biri olacak düşüncesindeyim şahsen..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 oldukça mükemmel bir telefon. almayı düşünüyorum açıkçası paramı denkleştirince.. ayrıca geçen günlerde clubnokia üyelerine mesaj geldi, salı günü n-gage kazanma şansı yok beni kim dövdü, hangi kız bana asıldı doğru cevabı veren 1000, 5000 ve 10000. kişilere n-gage hediye edildi, ben de 9963. oldum şans işte :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yanliz son noktaya yaklasiliyor, ilerde ekran boyutu ile ufaklik arasinda bir secim yapilmak zorunda kalinacak piyasaya cikacak en son seyde palmin 2 kati kadar ekranli ortadan katlanabilir, cercevesiz, kalinligi 0.5 katlandiginda 1cm yi bulan telefon palm memory stickli mp3 player 5mp dijital kamera ve oyujn konsolu kombosu, excek spreadsheetli falan.. bundan daha otesi kesinlikle cikmiycak bununda cikmasina 3-4 yil kaldi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar