Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Arada bir eski dergileri karıştırmak güzel olabiliyor bu yüzden hiçbirini atmaya kıyamıyorum ama artık kütüphanemi ele geçirmeye başmadı :| Ocak 1998 - Aralık 2001 Ocak 2002 - Ekim 2003[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oha manyakmısın olm ayı ayına (o nası ya?) sıralamışsın ya? bu arada aynı sorun bende de var benimde bilgisayar masamın 4'te 2 sini kaplıyolar.ya da üç ne bilm işte.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu arada eksik 97 sayılarını arıyorum.Satmak isteyen varsa iletişim kursun.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Level a yollasana bunu:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Doğru yahu ünlü olurum gerçi level forumlarında da var ama :D Ama imzam olarak o resimlerde birşeyler yapmam ve biraz daha düzgün çekmem lazım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Valla Level'i baştan beri severim.Son zamanlarda biraz kötüleşti fakat alınacak başka dergi yok (bana göre) bu yüzden almaya devam ediyorum.GS tartışması başlatmayın güzelim konuda (ileriyi görme yetim var :))[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ben de 98hazirandan 00 hazirana kadar alıyodum (bi ara abone bilem oldum) ama sora noolduysa fiyatlar bi patladı, (bana göre) yazılar bi kötüleşti ki ; o zamandan beri hiç almışlığım yok.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Benim için bir zorunluluk oldu artık almak.Bıraksan bırakılmaz,atsan atılmaz...Zaten en sevmediğim özelliğim çok alıştığım bir şeye bağımlı olmam :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Çok güzel ya. Bende böyle bir Chip dergisi kombosu olmasını isterdim ama kaçırıyorum işte.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bende bundan daha beter: level(ilk sayıdan itibaren, kapakta red alert :) ), chip, pc magazine, pcnet, ad net, gameshow, pc games (ilk bikaçyüz sayı), gamepro, pcgamer,pcgames life... hedehödö... ülkede çıkmış tüm oyun dergilerine sahibim + çoğu bilg dergisi de ilk sayıdan itibaren var, neyseki pc mag. kapandı da odamda uyuyacak yer kalıo :P[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 14 November 2003 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lvl in ilk sayısından itibaren 1 yıl boyunca aldım sonra bıraktım zaten uo ya baslayınca baska bişi oynamaz olduydum :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 resımlerı goremedım ben ya[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Angelfire çökmüş herhalde az sonra gelir görüntü (t.v'ye furmayın sakın :hrr: )[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 14 November 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Gameshow Rulz der kaçarım ortamlardan... (engin abla da derim)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: SilphatosIce_, 14 November 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Valla Level'i baştan beri severim.Son zamanlarda biraz kötüleşti fakat alınacak başka dergi yok (bana göre) bu yüzden almaya devam ediyorum.GS tartışması başlatmayın güzelim konuda (ileriyi görme yetim var :))[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Eheh,dememiş miyim ileriyi görme yeteneğim var diye :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 benim arşivde 3 sayı fazla seninki benimki 4/98den itibaren bide bizde 64'ten itibaren türkçesinin çıktığı aya kadar (4/03'tü sanırım) national geographic var allahtan benim odada deil yer kalmazdı yoksa :) zaten lvlların çoğunu odadan çıkardım yer kalmadı kitaplıkta:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oha... helal olsun... Bendede 96 dan beri GameShow unkiler dizili öyle.. :) ama öyle arka kısımları küt olmadığı için sadece son 2 yıllık olanların düzeni güzel gözüküyor.. Çekip koysam heralde oha çekersiniz :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Nukem_Verite, 14 November 2003 19:59 tarihinde demiş ki: oha 98den beri level işkencesi mi çekiosun ben bi sayısını okudum şu son zamanlarda koştum ve camdan attım sana özel madalya falan vermeli[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) Yeni kitle uyuz ediyon beni kendine!!!.. +1(gameshow rulz)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Nasıl bu kadar temiz baktın bunlara benimkiler yırtıklar içinde.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben ilk sayısı bile var. Yani Ocak 97-Kasım 03. Bi de dergiye 6 yıl öce biz gibi bi bölüm açmışlar ki sanki bilmediğim bişeyden bahsediyolarmış gibi heycanlı yazıyolar... Hatta sadece Level mı, tabiki hayır. Chip, Pc World(kapandı, yeniden açıldı), PC Magazine(kapandı), Gameshow(kapandı), PC Gamer(kapandı), Byte(kapandı, galiba yeniden açıldı), Gamepro(kapandı) gibi dergiler de ilk sayılarından beri arşivimi süslemekteler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar