Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime -> Çizgi Dünyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bir düşünce vardı bayağıdır, wastiee bugün yapmış bu değişikliği. paticik bölümünde bir tartışması vardı..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
bence pek olmamış ama neyse paticik bölümünde bi arkadaşın mod luk sevdası için verdiği savaştan sornra çizgi dünyası oldu ama söz bana düşmez tabi...ben hala karikatür bölümünü istiyorum!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Mesaj tarihi:
anime daha iyiydi bence[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 15 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki:
bence pek olmamış ama neyse paticik bölümünde bi arkadaşın mod luk sevdası için verdiği savaştan sornra çizgi dünyası oldu ama söz bana düşmez tabi...ben hala karikatür bölümünü istiyorum!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!

sizi gerçekten anlamıyorum nasıl böle bir laf söyliye biliosunuz?neye dayanarak söylediğinide söyle heh tamam diyim.insanları bilip bilmeden bazı lafları söylüyosunuz.[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 15 November 2003 21:19 tarihinde demiş ki:
anime daha iyiydi bence[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

bence de ama x-men başlıkları açılıyordu konu dışına burada 2 günde bir başlık açılırken, daha kullanışlı oldu böylesi..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
  • Yeni Oluştur...