Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bence güzel olmuş bu değişiklik.Animenin ne olduğu bilmeyipte animasyon ve çizgi filmlerden hoşlanan çok insan (biraz da kedi) var.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 böyle bir düşünce vardı bayağıdır, wastiee bugün yapmış bu değişikliği. paticik bölümünde bir tartışması vardı..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bence pek olmamış ama neyse paticik bölümünde bi arkadaşın mod luk sevdası için verdiği savaştan sornra çizgi dünyası oldu ama söz bana düşmez tabi...ben hala karikatür bölümünü istiyorum!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yakısmıs boyle daha ıyı olmus[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 anime daha iyiydi bence[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Mandooo, 15 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: bence pek olmamış ama neyse paticik bölümünde bi arkadaşın mod luk sevdası için verdiği savaştan sornra çizgi dünyası oldu ama söz bana düşmez tabi...ben hala karikatür bölümünü istiyorum!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! sizi gerçekten anlamıyorum nasıl böle bir laf söyliye biliosunuz?neye dayanarak söylediğinide söyle heh tamam diyim.insanları bilip bilmeden bazı lafları söylüyosunuz.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Grudge, 15 November 2003 21:19 tarihinde demiş ki: anime daha iyiydi bence[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher bence de ama x-men başlıkları açılıyordu konu dışına burada 2 günde bir başlık açılırken, daha kullanışlı oldu böylesi..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bence böyle daha iyi oldu hayırlı uğurlu olsun bakalım[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Daha iyi oldu bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Toys 'r us sponsorluğunda oyuncak dünyası açılacaktır duytrulur[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar