Sorj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 nasıl oldu hoşmu? cok map yapmayi denedim ama bu baya hoş gorundu gözüme tabiiii yeşillendirmeyi falan unuttum polygonları ondan taş üzerinde takılıcağız yukardakilere biraz yeşillik verdim sizce hoş olmuşmu? sizde bişeyler diyin ekliyim Teşekkurler[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Frp-tr.netAysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Resim yokkinek gözükmüyo..[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 nasıl görünmüyor ozaman http://www23.brinkster.com/lamerstyle/mymap.jpg den bakarmısın?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ağaçlardan siper alınıomuydu hatırlamıyorum ama eğer alınmıosa bikaç kaya falan koyabilirsin onun dışında güzel olmuş bence[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 http://www23.brinkster.com/lamerstyle/sniperzone.pms denemek icinde botlar hareket etmiyor ok? gezmek icin bakın =) bence cok hoş oldu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 üühühühühühü :( :( :( :( ilgi cok az nedense :( :( :( :([hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kusura bakma ama bence pek güzel olmammamış ama biraz uğraşırsan cidden güzel bişeyler çıkar.yetenek war sende...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ağaçları fln beğendim sürekli üç(gen) , beş(gen) olması pek güzel olmamış.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 herkes baksın diye böyle alakasız bir başlık atmanı kın kın kınıyorum. ve uyarıyorum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet baslık garıp olmus ama map fena degıl bu arada soldat oynıyabılecegımı server ne var?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Tonla server war burda[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bence birkaç siper eklendikten sonra gayet oynanası hoş bir harita çıkar ortaya.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hayır resim verip daha neler koyabilirim demeye çalıştım başlıkta ama anlamamışsınız çalışacam[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar