Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ölümsüz Aşk dizisi çok hoşuma gidiyor dizi müzüği ayrıca hoşuma gidiyor nerden bulabilirim soundtrack'ını ? Kaza'dan arattım bulmuyor.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hangi kanalda ne zaman çıkıyor kimler oynuyor biraz bilgi verirmisin?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Atv de perşembeleri sanırım tam bilemiyorum,şebnem dönmez,demet akbağ fln oynuyor tavsiye ederim çok güzel ama perşembemiydi tam olarak bilemiyorum. Müziği çok hoş.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 eylüüüüüüül aniden gelirrrrrrrrr...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: smerten, 13 November 2003 20:22 tarihinde demiş ki: eylüüüüüüül aniden gelirrrrrrrrr...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! çok hoş ya kaza da arattım bulmuyor off ..[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 atv sitesinde olabilir.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dizi güzel hep izlemeye çalışıyorum. Ama ÖZGÜR için sölenecek bi atasözü biliyorum''ölecek abazanın yardımına mahalleli yetişirmiş'' ehüehüehüüü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ulan o eylül varya eylül lülülülülülüülül Hakkikaten son derece güzel rol yapıyor Şebnem Dönmez ayaklarına sağlık.Ahhh ahhhh biz ölürkende yanımızda böyle biri olurmuydu acep?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: blackchaos, 15 November 2003 15:54 tarihinde demiş ki: Ulan o eylül varya eylül lülülülülülüülül Hakkikaten son derece güzel rol yapıyor Şebnem Dönmez ayaklarına sağlık.Ahhh ahhhh biz ölürkende yanımızda böyle biri olurmuydu acep?[hline]bla bla bla ... Ben bulurum sana bi moldovyalı merak etme sen :D[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bana bu dizinin soundtrack'ı lazım bilen bulan lütfen öms ile ulaşsın.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Mavi, 15 November 2003 16:47 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 15 November 2003 15:54 tarihinde demiş ki: Ulan o eylül varya eylül lülülülülülüülül Hakkikaten son derece güzel rol yapıyor Şebnem Dönmez ayaklarına sağlık.Ahhh ahhhh biz ölürkende yanımızda böyle biri olurmuydu acep?[hline]bla bla bla ... Ben bulurum sana bi moldovyalı merak etme sen :D[hline]Kuzu saol abi...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar