Othranx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bi arkadaşım var;çok kötü, neden derseniz, ilk sınavları kötü, ailesiyle sorunlu,ve yeni taşındıkları evde odası soğuk olduğu için ders çalışamıo ,ve belki ciddi belki deil bu böyle gitmez ben intihar ederim dio, ne yapmam lazım sizce, hiçbişi yok aklıma gelen...[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 prawler II[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Hyperchild-Wonderful Life dinlet Sturm da böleydi, düzeldi allahtan şimdi Nrvanaya ulaştı ona sor napılcanı fedakarlık fln bişiler diodu[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dengesiz gençlik işte odanın soğuk olması filan palavra zaten çalışan bir adam olsa ilk sınavları iyi olurdu bi bok yapacağı yok dikkat çekmeye başarısızlığına kulp bulmaya çalışıyor[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya sizde dengesiz dengesiz cevaplar verceenize bi tavsiye verin; ilk sınavlara da çok kasmıştı olamadı bi türlü, ne denilebilir bu durumda?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tavsiyem sana butip adamlardan hayat yolunda zerre fayda göremiyeceğin gibi kesin zarar görürsün[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya sanane benim zararımdan ben onun yararı için tavsiye istedim dimi!!![hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi aynı şeyin kendi arkadaşınıza olduğunu düşünün ya? yanında olmazmısınız??? yarar görmüş görmemiş kaç yazar??? o onun dostu. kimi dost olarak seçeceğine bırakında o karar versin[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 burada olan bir durum yok kastım olmadı yalanı üniversitede görüceğiniz abi hiç çalışmadım valla kuyruklu yalanından sonra en yaygın yalandır bu tarz adamlar başarısızlıklarına bir kılıf bulup dikkat çekmekten başka birşey yapmaya çalışmazlar hep hayat hep şartlar suçludur[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 forumlara üye yap durmadan mesajatmasını sağla prawleri bu sekilde kurtardık[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 gerçekten ya biraz saygılı olun..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ilk sınavları fazlA takmasın yani genelde kötü gelebilir dogaldır.Ögretmenin soru tarzı farklıdır daha tam alısamamıstır fln takmasın kafasına[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: LevieMaxilack, 15 November 2003 23:31 tarihinde demiş ki: abi aynı şeyin kendi arkadaşınıza olduğunu düşünün ya? yanında olmazmısınız??? yarar görmüş görmemiş kaç yazar??? o onun dostu. kimi dost olarak seçeceğine bırakında o karar versin[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı +1[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 mümkünse bi daha yanıtlama bu topii thor lütfen ok?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 eğer ciddi anlamda yardım etmek istiyosan evine davet et çalışmalarına yardımcı ol. ( senin evinin şartlarının daha iyi olduğunu düşünerek söylüyorum ) arada bir dersten kafayı kaldırın tv fln izleyin kafa dağıtmak için çıkın değişik yerler gezin ayrıca arkının ailesiyle konuş. yani aile işlerine karışma anlamında değil de mesela telefon ettiğinde annesi çıkıyo x teyze nasılsınız vb oun ailesinin sana güvenmesini sağla böylece en azından onun ailesi söyle düşüneblir " oğlumun / kızımın güvenilir iyi arkları fln var" diye birazcık rahatlama yaratır bu kesin. negatif içerikli hiç birşey tartışmayın ( dertleşmeyin demiyorum yani bunun dışında ) şimdilik aklıma gelen bunlar[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar