Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 arkadaşlar yarın üni gezisi için ankaraya geliyorum acaba ankarada hava nasıl üstüme nası şeyler alıyım karlımı ? ank. daki patiler cevaplarsa çok iyi olur bide kazak alıp pişmek var.[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kazak al yanına mutlaka bugun ankarada okullar tatildi kardan dolayı bütün gece yağmış[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oeh nasıl tatildi yav azcık kardan tatil mi yaptılar eahue bizim zamanımızda olmazdı böle şeler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oo kar yağsın izmirden gelcez açlar gibi karlara saldıran tipler görürseniz kesin biziz :P en son 2-3 sene önce yağdı(ondan öncede 10-12 sene yağmadı)[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Dün gece kar atıştırmış biraz bu gece iyi bir kar geliyor gibi.Perşembe tatil olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ankara'ya ne zaman gitsek hep soğuk bu yüzden sen kazak al derim.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? [Bu mesaj amarcord tarafından 11 November 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 anakaraya hıc gıtmedım gıtmek ıstıyorum burda soylenenlerı dıkkate almak lazım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ule ule ankarada karmı war!? istanbula ne zmn gelir? okullar tatil olur mu?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bende 1 kere gitmiştim ilkokul 2 de hastalandım bi hastaneye götürdüler sanırım 8-9 sene önce 24 milyon bayılmıştık hala o kazık bi tarafımda durur =P sanırım adı sevgi hastanesiydi[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Okullar tatil filan degildi? sabahki cocuklar servise binip gittiler? Ankara Buzz kivaminda. izmirden gelen arkadaslarim dillerini yuttular kar gorunce. kar yagiyor araliklarla. Mont bere atki bilmemne alin. mumkunse oldukca da kalin giyinin. sonucta hava acarsa cikarma sansiniz olur, ama sogursa donar kalirsiniz, ankara burasi. ben ankarada oturuyorum, guvenilir yani bilgilerim -][hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Cocugun biri [yine izmirden] dun butun gece oturmus karin yagisini izlemis. sabah surunerek geldi derse -][hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ehe noluyoz oldum neyse tatil olmamış :) çünkü abartı birşey yağmadı yollar normaldi. ankaraya gelecek arkadaşlar söylenmiş zaten ama mutlaka kazak giyin. yanınıza atkı bere eldiven fln alın her ihtimale karşı ha ama yarın güneş çıkarsa da şaşırmam açıkçası burası ankara eahuea sabahın körü soğuktan titreyip öğleden sonra sıcaktan öldüğümü biliyorum 3-4 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bu kadar bilgiden sonra adamın ankaraya gelmekte şüphesi olmuştur kesin. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Eh, Ankara tuhaf bir sehir. Bu mevsimde de pek bir sevimsiz oluyor, sonbaharda gelseydiniz keske. Yanlis izlenimler edinmeyin -][hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 lol valla sağolun şimdi gidip atkı almak laızm =) off bide program çok yorucu yarın akşam çıkcaz otobüste uyicaz sora üni turu sora otele geççez 1 gece kalıp döncez ha bide dedeman **** olan nası bi otel ?[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 guzel bir otel rahat edersiniz, bir de ne olacak 1 gece alti ustu. hangi okullara geliceksiniz?[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 odtü ankara üni başkent üni hacettepe[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 baskenti iptal edip bilkente gelin yapabiliyorsaniz.[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 galba bilkentede geliyoz onu unutmuşum ama bende tam bilmiorum %70 gelriz bilkente[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oha başkent i gezip bilkenti gezmesseniz yuh yani Feci kulis yapılmış o gezide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Biizm arklarda Yarın Gidiyolar ankaraya izmirden. Ama onlar Pazara kadar kalıcak.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben oradan geldim wallaha öğlen piştim akşam dondum desem yeridir tam karasal iklim yani pazar günü hava 10 derece birden düştü mesela da hava şimdilerde nasıldır bilemem[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 yanına bir tşirt, bir kot pantolon, bir kazak, bir palto, bir kar maskesi bir de eldiven al gelirken.. ankarada bunlar sana yeter de artar bile.. Üşürsen giyinirsin, terlersen soyunursun... Ankara'ya isteyen gelsin, boş yatağımız, projeksiyon TVmiz, dvdmiz, 5.1 ses sistemimiz ve anfimiz var :)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 21.30 da çıkcaz işallah kaza yapmayız hadi hayırlısı =)[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bugun kulagimda muzik, dalmisim, yolun ortasindan gidiyorum, koskocaman bir otobus bana carpar gibi oldu okulda. ici bostu ama 35 plakali. onunde karatas mi karabas mi bi okul ismi vardi. kabatas da olabilir. sizin otobusunuz muydu o?[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar