blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 icq da nasıl invisible ların görüldüünü öğrendim en sonunda invisible mı yoksa offline mı invisible mı olduğunu merak ettiğinizi kişinin web aware özelliğinin ( security privacy/general alt tarafta bulunur) açık olması durumunda http://web.icq.com/whitepages/online?icq=XXX&img=21 adresine giriyoruz burda "XXX" yazan yere mağlum kişinin icq numarasını giriyosunuz ve görüyosunuz online mı invisible mı p.s.: kızlar genelde web aware deyince hönk nası ya dedikleri için kızlarda daha çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yahu invisible sa senle konuşmak istemiyo demektir niye zorluyosunki.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 orası belki olabirl ama belki de konuşman daha yararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 verdigin link çalışmıyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yoo çalışıyo çok güzle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 +1[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 abi harbici çalışmıo ya da biz giremioruk[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 XXX yerine icq numarası yazdın mı ? yazarsan çalışması lazım bu daha önce burada hoş karşılanmamıştı onu belirteyim.. dfma diye bir program var o her türlü gösteriyor onu da belirteyim :yaptımbile:[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ya ben giremiorum site açılmıo sorun orada XXX görsem mutlu olacam[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dfma zaten kabloda doru düzgün çalışmıyo bi de dfma hack içerikli nuke flood faln atıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dfma nın çalışmama sebebi bağlanamaman nasıl icq için proxy kullanıyorsan onda da benzer bir yöntem kullanman lazım çünkü icq serverına icq gibi bağlanıyor flood nuke falan bunlar amacın kötüyse yaparsın, sana kalmış birşey tıklamak zorunda değilsin[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Insanity, 13 November 2003 19:12 tarihinde demiş ki: ya ben giremiorum site açılmıo sorun orada XXX görsem mutlu olacam[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Dostum Adres te XXX yerine invizmi değilmi diye görmek istediğin kişinin ICQ numarasını yazıcaksın.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hah böyle bir topic vardı baya bir tepki almıştı zamanında[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 tabiki invis olan konuşmak istemeyebilir ama bazen öle durumlar olur ki senin o invis olan kişi ile mutlak konuşman gerekmektedir .. bunuda göz önünde bulundurarak düşüncelerimizi söyleyelim lütfen.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yada bunlarlar kırk saat uğraşmaz tahribat.com a girer ıcqutilities i indirir direk görürsünüz[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 biraz ayıp olmadı mı bu site hack content içermiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sen adama atarsın mesajını önemli ve istiyorsa cevap verir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Böyle bir buluşa imza attığın için seni tüm kalbimle kutluyorum da 2-3 senelik programı var bu olayın dark icq diye biraz geçikmişsin galiba.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 neden insanlar illaha merak eder böyle şeyleri anlamam. Adam konuşmak istemiyorsa invisible oluyordur herhalde.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bugün sahip olduğumuz teknolojiye ulaşmamıza neden olan şey neyse insan oğlunu butür arayışlara iten de o kadınlar.inv görmek isteyenlerin 90% ı kız arkadaşlarının yada potansiyellerin internet üzerindeki hareketlerine hakim olmak istiyorlar ama inv görmek olayın sadece başı bir sonraki adım ufak bir dosya ve subseven ile gelen giden msgları okumak, etik olarak doğrumudur hayır işlevselmidir kesinlikle.[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Absolut, 13 November 2003 22:50 tarihinde demiş ki: Sen adama atarsın mesajını önemli ve istiyorsa cevap verir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting haklısın ancak bazı tipler var icq daki bütün zamanını invis geçiren tipler oluyor onlara farz bu site eheh :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 aha ah 2000 b efsaneydi be herşey vardı patchlerinde invsiible ları görürsün milletten authorize derdi olmaz kmi listene eklediğin göürnmez kimse seni ignore edemez başka birisinin numaraasını kullanarak mesaj atabilirsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Adiemus, 13 November 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Böyle bir buluşa imza attığın için seni tüm kalbimle kutluyorum da 2-3 senelik programı var bu olayın dark icq diye biraz geçikmişsin galiba.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal dene bakalım dark icq ne diyo cable da internete bağlan önce diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 2000b kullanın kardeşim sizde ne o öle lite fln ben 2000b kullanıyorm hayatta deiştirmem 99b kullanırdım eskiden mecburen artık 2000b icq engelleyene kadar..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar