Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkçü Gençlik Ankara'da :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ankaraya gittik, cumhuriyetin 80. yılı için... tüm üniler yürüüş yaptı...
işte Ankara macerası... (güslüklü olan benüm)

aha otobostayız gidios...

mola verdük:D

ankara ankara güsel ankara... geldiik...

yandaki arkadaş çıkmicanı sanıo üstüme çullandı ehuehu...

we are in... :D (matriz 01 sahne 86 - morfiyus...)

ahanda aslanlı yol...

aha buda ordaki kalabalıın %0,001'i :D

geri dönüos :(...

bir eğlendik bir eğlendik otobosta, herkes ünv 3-4 biz 1 ehuehu.. çoluk çocuk :D... ama millet bisi çooook sevdi... bi coşturmuşuz milelti şarkı türküylen... orda kızl saçlı bi apla var, başının yarısı gözüküo, hah o işte, aşık oldum ona ehuehuehu...

ankaraya gelen başka üni örencileri vaasa resimlerini attırsın buraya paylaşalım ehueheu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!...

Mesaj tarihi:
ne sulancam ben sana ya antalyada bi sürü rus çılbak gezerken sanamı sulancam olum giderim disço ya seç beğen al Antalyaya gelince anlatırım sana taktikleri.[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
zuhauha!! usta capkın fistan sen yakında kitapta cıkarırsın. Abi fotolar cok güzelmiş. Aslında paticikte böle gezi düzenlese ne iyi olur.

*!Laf yiyeceğini bildiği icin Kalkanı eline alır*[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
2. resimdeki soldan 2. adamın belindeki pembe şey ne abi?
ben anahtarlık diye tahmin ettim ama pembe ve tüylü bişi yarma bi adamda ne gezer diyede düşünmeden edemedim.[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
olm iyi incele o pembe tişört'ün rengi. ama diğer anahtarlıkmı bilemicem. gözlerim daha fazla secemedi.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
yawf tişörtte bi şekil var o bölüm de pembe işte allatnda tişört fırlamış ehueh...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Mesaj tarihi:
fistan sen antalyada nerde oturuon... ben 7 yıl alanyada 7 yılda antalyada oturdum... adem tolunay anadolu lisesi çıkışlııım... :D (havamıs olsun - bu arada adem tolunay akdenizin en muhteşem okulusur da)... rus turiz mus turiz dion ama geçen yaz yoktu bişe, olsa biz götütrdür muhah...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Mesaj tarihi:
.[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!...
```````````````````
Yedi tepeli şehrimde
Bıraktım gonca gülümü
Ne ölümden korkmak ayıp
Ne de düşünmek ölümü
```````````````````
Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden?
Reisin takası gelmiş... Muhah
Mesaj tarihi:
Dragonmax ben senin hiç bir resmini göremiyorum, fortunecity logosu çıkıyor. Bi fikrin var mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
fortunecity hostumun adı, çok üzgünüm, hosttan kaynaklanan bi sorun, bazı makinlerde neden olduğunu bilmiorum ama çıkmıolar... gömen için başka hosta almam gerekli ki oda kasar :D... bi ton resim... kusra bakma artıkın kardeşim...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!...
```````````````````
Yedi tepeli şehrimde
Bıraktım gonca gülümü
Ne ölümden korkmak ayıp
Ne de düşünmek ölümü
```````````````````
Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden?
Reisin takası gelmiş... Muhah
Mesaj tarihi:
o 2.resim 2. adamın giydiği metallica tşörtü sanırsam bi arkda da vardı tmmen tşörtten pembe bi bölüm :D[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
  • Yeni Oluştur...