Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ankaraya gittik, cumhuriyetin 80. yılı için... tüm üniler yürüüş yaptı... işte Ankara macerası... (güslüklü olan benüm) aha otobostayız gidios... mola verdük:D ankara ankara güsel ankara... geldiik... yandaki arkadaş çıkmicanı sanıo üstüme çullandı ehuehu... we are in... :D (matriz 01 sahne 86 - morfiyus...) ahanda aslanlı yol... aha buda ordaki kalabalıın %0,001'i :D geri dönüos :(... bir eğlendik bir eğlendik otobosta, herkes ünv 3-4 biz 1 ehuehu.. çoluk çocuk :D... ama millet bisi çooook sevdi... bi coşturmuşuz milelti şarkı türküylen... orda kızl saçlı bi apla var, başının yarısı gözüküo, hah o işte, aşık oldum ona ehuehuehu... ankaraya gelen başka üni örencileri vaasa resimlerini attırsın buraya paylaşalım ehueheu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 4 tane kızla gezimi olur olum[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lol harbi :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oha adam üşenmemiş saymış muhahaha[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bide tobüsün arkasına toplanmışsınızya arkadan yüklü bi tır bi girecek %80 iniz ölür heralde tehlikeli bi poz olmuş.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi adam harbi sap bana bilem sulandı sayar tabii :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne sulancam ben sana ya antalyada bi sürü rus çılbak gezerken sanamı sulancam olum giderim disço ya seç beğen al Antalyaya gelince anlatırım sana taktikleri.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zuhauha!! usta capkın fistan sen yakında kitapta cıkarırsın. Abi fotolar cok güzelmiş. Aslında paticikte böle gezi düzenlese ne iyi olur. *!Laf yiyeceğini bildiği icin Kalkanı eline alır*[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 2. resimdeki soldan 2. adamın belindeki pembe şey ne abi? ben anahtarlık diye tahmin ettim ama pembe ve tüylü bişi yarma bi adamda ne gezer diyede düşünmeden edemedim.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 olm iyi incele o pembe tişört'ün rengi. ama diğer anahtarlıkmı bilemicem. gözlerim daha fazla secemedi.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yawf tişörtte bi şekil var o bölüm de pembe işte allatnda tişört fırlamış ehueh...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 vay bea yorgun olan gözlerim hiç yanılmıyor. :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ankaraya gelen başka kimse yokmu behh...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 fistan sen antalyada nerde oturuon... ben 7 yıl alanyada 7 yılda antalyada oturdum... adem tolunay anadolu lisesi çıkışlııım... :D (havamıs olsun - bu arada adem tolunay akdenizin en muhteşem okulusur da)... rus turiz mus turiz dion ama geçen yaz yoktu bişe, olsa biz götütrdür muhah...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 .[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 biz de dün gece döndük ankaradan.. güzel ankara ama çok soğguk beau[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bu ne abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii İşte Cumhuriyet Gençliği .....[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Dragonmax ben senin hiç bir resmini göremiyorum, fortunecity logosu çıkıyor. Bi fikrin var mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 fortunecity hostumun adı, çok üzgünüm, hosttan kaynaklanan bi sorun, bazı makinlerde neden olduğunu bilmiorum ama çıkmıolar... gömen için başka hosta almam gerekli ki oda kasar :D... bi ton resim... kusra bakma artıkın kardeşim...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 o 2.resim 2. adamın giydiği metallica tşörtü sanırsam bi arkda da vardı tmmen tşörtten pembe bi bölüm :D[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar