Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk Beta Oyunum (Shadowbane)

kelepirci

Öne çıkan mesajlar

benim kabul geldi, zamanında foxx un acc ıyla oynamıştım, ben sevmedim oyunu, çok savunanlar olucaktır, ama Türkiye'den oynanamaz doğru dürüst o hızla[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada söyliyeyim oyun oynıyacaz diye girecekseniz hiç girmeyin sizi stress testi için aldılar, şuanda debug mode da çalıştığı için server zaten yavaş.Bu son alınanlarla birlikte ortalık baya karışacak pingler tavana vuracak, dün akşam başka bir şehri işgal ettik zavallı server dayanamadı :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

offf yani patch geldi 4.1.1 ama patch server down bende sıkıntıdan burayı işgal edeyim bari :)

*newbie island ı en az r2=lvl 20 olmadan terk etmeyin
*eğer düzgün avlanır ve biraz zaman harcarsanız inanılmaz hızlı lvl alırsınız şekil 1a bendeniz yeni ranger ı mı 6 gün içinde lvl 46 yaptım bu akşam server up olursa 50 lerim
*newbie islandan çıktıktan sonra mutlaka beni buluyosunuz veya ewle's little cult a geliyosunuz (dünya haritanızı açarsanız kuzey batı ucundaki şehir)çünkü newbie islandan dışarı çıktınız mı oyun pvp ye açlıyo ve guild desteği olmadan lvl almak veya en basitinden hayatta kalmak mümkün değil
*newbie islanda silah veya zırh almayın moblar sizi rahatlıkla idare edecek kaltedeki silahları düşürüyorlar
*beta forumlarını iyicene okumadan ne char yapın nede stat pointslerinizi harcayın (şunun şurasında 20 gün oyun oynıyacaksınız:) )[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında shadowbane bölümü açılacak paticik.com altında oradan daha detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz.[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001
Burada ne mi yaziyor [b][i]?
Sosyal ağlarda paylaş

ben böyle işin &%+&+%&+&

yarın ubi nin sayfasına girdiğiniz de manşette beni görme ihtimaliniz var mutlaka bakın :)

bu sabah yaptığımız çok hızlı bir operasyonla bir DTH şehrini kuşattık ve yokkettik ama iş orda bitmedi;

DHT yaklaşık 400 üyesi olan bir nation olduğundan bundan 12 saat sonra yaklaşık 300 kişi ile bizi kuşattı o sırada şehirde sadece 30 kişi vardı kapıları kitleyene kadar yaklaşık 30 kişilikbir grup içeri girdi onları kestik ondan sonra olay tam anlamıyla bir miğger dibi savaşına döndü her taraftan adam yağıyodu artık surlardan aşşağıya ateş etmekten ben yoruldum.

savaşırken 7 takım zırh 5 tane magic bow um parçalandı :) üzerime nasıl bir saldırı olduğunu siz tahmin edin

o hengamede yaklaşık bir 70 kişi kestik ama sadece eu memberlar online olduğu için fazla dayanıcağımızı zannetmiyorum zira duvarlardan bazıları çöktü.[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Benim uzun zamandır beta acc var ama zamansızlıktan bir türlü oyuna kaptıramadım kendimi. Ş
ehir kuşatmaları acaba DaC teki kuşatmalar kadar keyiflimi? Ekran görüntülerinden öyle görünüyor ama...
Benim derdim tek başıma player avlamaya çıkmak. Yani assasin olup görünmezlik avantajını kullanarak zehirli oklar gibi araçlarla tek başına gezen akıllıları yemek istiyorum.
Hasan'lar şu oyunları bir getirsede hep beraber guild kurup girişsek.[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Sosyal ağlarda paylaş

DAoC da keep kaybetmenin bir anlamı yok nasıl olsa kaybetsende yarın olmadı öbür gün bir raid yapar geri alırsın burda bütün guild çalışıp şehir kuruyo kendi ellerinle yaptığın bişiin yok olmaması için savaşıyosun ve ortalma bir şehrin kuruluşu 100 milyon altın a mal oluyo ki bizimki ortalmanın baya üstünde[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası benim umudum yoktu baya lag ve oyun içi yükleme sorunu vardı ama geçen gün server ı 7-8 saat kadar kapattılar ne yaptılarsa bilmiyorum olayı büyük ölçüdü çözdüler

Şimdi lag yok mu var ama bu sadece beta server ı 3 server üzerinden işliyo normal game server ın 20-30 tanesi üzerinden işliyeceğini düşünürsen bir sorun kaldığını düşünmüyorum

oyunun şuan son düzenlemeleri yapılı bazı ırklar ve disiplinler acayip güçlüydü onları kırpıyolar mesela elfler çok güçlüydü geçen patch de onları kırptılar şimdide wiz lerin pet leri kırpılacak çüncü 3 tank ancak bir pet i tek başına büyük zorlukla kesebiliyor ki buda wiz hiç müdahale etmezse.[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

agzim sulandi

oyuna girdim lvl 6 bir rogue yaptim lagdan biktim biraktim. birde sizin bu yazdiklarinizi okuyunca oyunu bir daha dl ettim ve dun aksam oynamaya basladim. bu savas olaylari beni manyak gaza getirdi.

bekleyin geliyorum. lvl 8 rogue yaptim 20 olunca hemen gerekli sahislari bulup sehir dagitmaya devam ediyoruz.

Allah! Allah! (Wallaha costum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...