bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Noldu şimdi buna? Açıyorum online olmadan hata veriyor.Özürdileriz diyor ve kapanıyor napıcam ben şimci?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 uninstall et başka bi versiyonu yükle[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 banada oldu o salak olay lite kurdum bende[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ayrıca mirc netmeeting de kapanıyor bazen[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 format[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 saol mavi ben pc yi atmayı düşünmüştüm daha kısa bir çözüm sundun ilahımsın :P[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: blackchaos, 15 November 2003 01:05 tarihinde demiş ki: saol mavi ben pc yi atmayı düşünmüştüm daha kısa bir çözüm sundun ilahımsın :P[hline]bla bla bla ... lol[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oha Hanger senmiydin dynamick[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 mavi sen yoksa crosswell in kuzusumusun? hıh?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar