Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Aslında tek amacım kahve yapmaktı ama iş bu ya mat çalışmam lazım. dersten kaytarmak için bahane olsun diye meşgul ediyim dedim kendimi ve mutfakta biraz zaman geçirdim. Sonuç : hebele suyu ( ben koydum bu ismi ) tarifini veriyim merak eden yapablir Hebele Suyu ( 2 kişilik ) malzemeler: 1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı fesleğen 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı kahve 1 çay kaşığı susam 1 kaç tane menengiç (ezip koyarsanız aroması daha çok çıkar) bi kaç tane karanfil 1.5 su bardağı su 0.5 su bardağı süt yeteri kdr şeker ( tercihen 1 çorba kaşığı ) isteğe göre 1 çay kaşığı tarçın yapılışı: yukarıdakilerin hesini bir cezveye koyun üstüne 1.5 su bardağı su ekleyip kaynatın. arada bir karıştırın. kaynadıktan sonra ocaktan alın ve ayrı bir yerde yarım su bardağı sütü ekleyin. sonra karışımı süzgeç kullanarak süzün. Su bardaklarına doldurun. Sıcak servis yapın.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ve? Nasıl bişi bu hebele suyu? Yani uykusuzluğu falan engelliyo mu tadı iğrenç mi nedir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bence bida göremicez forumlarda arkadaşı bunu içtikten sora :-P[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 neye iyi geldiğini bilmiyorum ilk bakışta kocakarı ilacı gibi görünüyo olablir ama yok yani güzel bişey işte hiç bişeye yaramıyo sadece damak tadı :-)[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çörekotu sux.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 denicem...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 denemek lazım merak ettim valla. Selocan ölmeyiz demi? :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 valla ben hala yaşıyom ama durun hele bi kaç gün bekliyek :P[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Su ile süt karıştırılırmı börk[hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 14 November 2003 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 neyse ben denemeye gidim bari hazır iftar vakti :) bişey olursa yaz ha ona göre :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sadece kahve yapçakken bu kadar şeyi nasıl karıştırabldin onu merak ettim ben :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 gittim bir çaydanlığa su koydum baya sonra baktım bu kdr su kahve için fazla gelir diye bari bi kısmıyla değişik bişeyler deniyim dedim hepsi bu[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Her riski göze aldım, mutfağa gittim o garip malzemeleri buldum, Suyu koydum kiiiiiii , dolabı açiiim oda ne! Kahve bitmiş... Bende gittim soğuk su içtim geldim, napiim.[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bi defa o çörekotu diil çöreotudur tryi düzgün kullanalım lütfen (Söleyene bak):)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Khirsah oun yazılışına özellikle baktım çörekotu diye aradım netten baktım doğru şeymiş[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çörekotu dogrusu ama soylerken agızda çöreotu diye kalıyor uuzn zaman sonra yane halk arasıdna çöreotu derler[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Çörekotunu falan geçinde, sıkıyosa için...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar