madman__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 merhaba ben bilgisayarımdaki açık portları nasıl görebilirim .? bunalrı tarartırabilecek ve güvenlik için kapatabilecek bir program var mı? son zamanlarda kazza v.b programları çok fazla kullandım ve çoğu zaman da dos tabanlı abuk subuk programlar çalıştırdım . sanırım onlar benim portları açmak için yapılmış programalr olabilir . bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler[hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bilgisayarındaki Acik Portlari Sygate Online Scan Sayfasinda Bulunan Yandaki Linklerden Yararlanarak gerekli testleri yapabilirsin. Portlarini nasil kapatacagina gelince bunun icin firewall kullanman tamaiyle isini cozecektir.firewall icin tavsiye istersen ZoneAlarm i kullanarak cok rahat ve basit sekilde bu işi yapıyor. yanlis hatirlamiyorsam zonealarm in personel edition i ucretsizdi.[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) [Bu mesaj Kobe tarafından 13 November 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 şu zone alarm denen zımbırtıyı bir türlü kullanabilmiş değilim geçen gün blackeye (yada oun gibi birşey) isimli bir program kullandımsessiz sakin işinide çok iyi yapıyor[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Omrum Boyunca ZoneAlramı bende kullanmadım zaten =P Tavsiye amacım kişisel versiyonunun ucretsiz olmasi aksi taktirde tavsiye edebilecegim ve devamli olarak kullandim 3 fw var 1-Sygate Personal PRO 2-Kerio Personel Pro Ha Tabi eğer birde kurumsal birşeyler istiyorsanız tek tavsiye edebileceğim CheckPoint dir (Ms Bazinda)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Zone alarm dial up'ları kasıyor bağlantıyı kasıyor.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sorun bağlantıda değil zone alarm bir bakıyorsunuz kendini parçalıyor şöyle bir ip bağlantı yapmaya çalışıyor kapıyayım mı diye,karşınızda ip den başka birşey yok kapatıyorsun tak bir bakıyorsun dl uçmuş explore kapanmış vs[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 2 senedir Zonealarm kullanıyorum ve gayet memnunum. Herhangi bi program çıkış yapacağı vakit sorar "xxx program yyy porttan çıkacak iz,nm var mı yok mu diye?". İstersen Ok dersin istemezsen hayır dersin ve bir daha çıkmaz. Basit kullanışlı bedava.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çok saolun yardımlarınız için security scan le tarattırdım bütün portlar için blocked diyooo baya hoşuma gitti .[hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar