Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açık portlar

madman__

Öne çıkan mesajlar

merhaba
ben bilgisayarımdaki açık portları nasıl görebilirim .? bunalrı tarartırabilecek ve güvenlik için kapatabilecek bir program var mı?
son zamanlarda kazza v.b programları çok fazla kullandım ve çoğu zaman da dos tabanlı abuk subuk programlar çalıştırdım . sanırım onlar benim portları açmak için yapılmış programalr olabilir . bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler[hline]an AmokRunNner
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarındaki Acik Portlari
Sygate Online Scan
Sayfasinda Bulunan Yandaki Linklerden Yararlanarak gerekli testleri yapabilirsin.
Portlarini nasil kapatacagina gelince bunun icin firewall kullanman tamaiyle isini cozecektir.firewall icin tavsiye istersen
ZoneAlarm i kullanarak cok rahat ve basit sekilde bu işi yapıyor. yanlis hatirlamiyorsam zonealarm in personel edition i ucretsizdi.[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)

[Bu mesaj Kobe tarafından 13 November 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Omrum Boyunca ZoneAlramı bende kullanmadım zaten =P
Tavsiye amacım kişisel versiyonunun ucretsiz olmasi aksi taktirde tavsiye edebilecegim ve devamli olarak kullandim 3 fw var
1-Sygate Personal PRO
2-Kerio Personel Pro

Ha Tabi eğer birde kurumsal birşeyler istiyorsanız tek tavsiye edebileceğim
CheckPoint dir (Ms Bazinda)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)
Sosyal ağlarda paylaş

sorun bağlantıda değil zone alarm bir bakıyorsunuz kendini parçalıyor şöyle bir ip bağlantı yapmaya çalışıyor kapıyayım mı diye,karşınızda ip den başka birşey yok kapatıyorsun tak bir bakıyorsun dl uçmuş explore kapanmış vs[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...