Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşı bilgisayarın anakartı yakması!?!?!?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benim bilgisayarın anakart yanmıştı garantisi vardı yenisi için bilgisayarcıya yolladık oda firmaya yollamış yeni anakar takmışlar,adam gelmiş bana diyorki onla bunla uğraşma bidahaki sefere işlemcini yakarlar diyor ya deli oldum ya hiç duymadım görmedim olurmu böyle birşey yuh yahu! Ama yinede size bir danışayım dedim adama kafa atarken emin olmak için :) Mümkünmü birinin benin anakartımı yakması?
Mesaj tarihi:
Sağolun.

Adamın salak olduğunu biliyodumda komşu olduğu için ondan aldık :) Adama verdiğim sistemde ati radeon 9600 ve amd 2000 box xp vardı adam kendi kafasına göre değiştirmiş, geforce fx 5200 ve p4 2.4 koymuş sonra anakartıda 4x agp koymuş :) Sorunlar başta başladı zaten adam 4x agp anakarta 8x agp ekran kartı takmış. Geforce Fx'in de Geforce 5 olduğunu zannediyo :D
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 13 November 2003 03:00 tarihinde demiş ki:
Sağolun.

Adamın salak olduğunu biliyodumda komşu olduğu için ondan aldık :) Adama verdiğim sistemde ati radeon 9600 ve amd 2000 box xp vardı adam kendi kafasına göre değiştirmiş, geforce fx 5200 ve p4 2.4 koymuş sonra anakartıda 4x agp koymuş :) Sorunlar başta başladı zaten adam 4x agp anakarta 8x agp ekran kartı takmış. Geforce Fx'in de Geforce 5 olduğunu zannediyo :D

muhauaha/ ayrıca demekki senin bi haltlar yedigini biliyor olsa gerek yoksa oyle bi zarf atıcak kapasitede olmadıgı belli :) :D
Mesaj tarihi:
win xp kullanıyorsana bazı malzemelerın on boardsa yakma olayı olabılır,soylekı...
cıgıcıgı de ogrenmıstım aslında :) bırınede uygulamıstım.C++ta yazılmıs serı bır komut sıstemı (o sıra nasıl yazıldıgını bılmıyordum hangı komutlar vardı bılemem)dıjıtal duzlemde tahmınen yapay tam olarak yapay dıyemeyız mutual bır yan ısletım sıstemı yaratıyor (tabıkı cok basıt ve komut veren bır sıstem)yapılan bu sey hıc bır sekılde hardware e dolaylı yoldan zarar veremez ama fan hızını yavaslatabılme ozellıgıne sahıp,dolayısıyla bılgısayar ıcındekı donanım fazla ısınmadan hasar gorebılıyor..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
2 gün foruma uğramadım direkt atıp tutma olayı başlamış...
Bir Software'in bir hadrware'i ne koşul ve şekilde olsun bozması mümkün değildir. !!! !!! !! !! !! !! !!!
Mesaj tarihi:
Bu konuda sadece birşey duymuştum o da monitör ile ilgiliydi. Bir tür virüs sürekli resolution değiştirerek monitörlerdeki bir chip'in bozulmasını sağlıomuş. Tabi doğruluğundan emin deilim. Hardware hakkında başka birşey duymadım.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...