Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arkadaşlar benim bilgisayarın anakart yanmıştı garantisi vardı yenisi için bilgisayarcıya yolladık oda firmaya yollamış yeni anakar takmışlar,adam gelmiş bana diyorki onla bunla uğraşma bidahaki sefere işlemcini yakarlar diyor ya deli oldum ya hiç duymadım görmedim olurmu böyle birşey yuh yahu! Ama yinede size bir danışayım dedim adama kafa atarken emin olmak için :) Mümkünmü birinin benin anakartımı yakması?
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 adama kafa at kendinede kafa at öyle bi salaktan alış veriş yaptığın için kafayıda camdan fırlat
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 mümkün de, ölme eşeğim ölme...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Sağolun. Adamın salak olduğunu biliyodumda komşu olduğu için ondan aldık :) Adama verdiğim sistemde ati radeon 9600 ve amd 2000 box xp vardı adam kendi kafasına göre değiştirmiş, geforce fx 5200 ve p4 2.4 koymuş sonra anakartıda 4x agp koymuş :) Sorunlar başta başladı zaten adam 4x agp anakarta 8x agp ekran kartı takmış. Geforce Fx'in de Geforce 5 olduğunu zannediyo :D
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Sensible, 13 November 2003 03:00 tarihinde demiş ki: Sağolun. Adamın salak olduğunu biliyodumda komşu olduğu için ondan aldık :) Adama verdiğim sistemde ati radeon 9600 ve amd 2000 box xp vardı adam kendi kafasına göre değiştirmiş, geforce fx 5200 ve p4 2.4 koymuş sonra anakartıda 4x agp koymuş :) Sorunlar başta başladı zaten adam 4x agp anakarta 8x agp ekran kartı takmış. Geforce Fx'in de Geforce 5 olduğunu zannediyo :D muhauaha/ ayrıca demekki senin bi haltlar yedigini biliyor olsa gerek yoksa oyle bi zarf atıcak kapasitede olmadıgı belli :) :D
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 win xp kullanıyorsana bazı malzemelerın on boardsa yakma olayı olabılır,soylekı... cıgıcıgı de ogrenmıstım aslında :) bırınede uygulamıstım.C++ta yazılmıs serı bır komut sıstemı (o sıra nasıl yazıldıgını bılmıyordum hangı komutlar vardı bılemem)dıjıtal duzlemde tahmınen yapay tam olarak yapay dıyemeyız mutual bır yan ısletım sıstemı yaratıyor (tabıkı cok basıt ve komut veren bır sıstem)yapılan bu sey hıc bır sekılde hardware e dolaylı yoldan zarar veremez ama fan hızını yavaslatabılme ozellıgıne sahıp,dolayısıyla bılgısayar ıcındekı donanım fazla ısınmadan hasar gorebılıyor..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 gayet mümkün, shut down the fans kısabir sessizlik ve bir kızartma kokusu[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 2 gün foruma uğramadım direkt atıp tutma olayı başlamış... Bir Software'in bir hadrware'i ne koşul ve şekilde olsun bozması mümkün değildir. !!! !!! !! !! !! !! !!!
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çık çık çık[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yav software le fan yavaşlatma mevzuu olaydi millet nie zalman fanmate e para bayardi. benim bildiğim bi asus qfan var oda bios dan yapiliyo.
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu konuda sadece birşey duymuştum o da monitör ile ilgiliydi. Bir tür virüs sürekli resolution değiştirerek monitörlerdeki bir chip'in bozulmasını sağlıomuş. Tabi doğruluğundan emin deilim. Hardware hakkında başka birşey duymadım.[hline]This Cat Scratches Free.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bilgisayar mühendisi arkadaş yokmu yav kesin bir açıklama yapsa?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 fan hızı deiştireilerek gayet güzel yakılıo die biliorumben
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yukarda dediğim gibi mümkün ama ölme eşeğim ölme[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar