Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaya Çilingiraoğlu vuruldu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaya Çilingiroğlu`na Geçmiş Olsun Mesajı

Bugün silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralanan spor yazarı Kaya Çilingiroğlu`na .geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Sizce gs'lilermi vurdurdu fb'lilermi? yoksa kim?[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
lol ne ya adam vurulmuş sen gülüyorsun

soruna gelince oyumu fblilerden yana kullanırım açıkçası birsürü fb yazarı vurulduktan sonra şüpheleniyor insan
Mesaj tarihi:
lol tabi.
ben güldüm açıkça söyliyim.Hatta asena,derya tuna vuruldugundada güldüm bundada.
Komik bence.Trajikomik[hline]i love this game!

[Bu mesaj Fistan tarafından 12 November 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
trajikomik ile komik farklı şeylerdir
önce komik deyipte çevir kazı yanmasın taktiklerinin anlamı yok
insani duygularım yeterince gelişmemiş de anlayalım[hline]Güldürme beni Sam...
Mesaj tarihi:
ben öyle anlıyorum başlıktan
eğer öyle değilse geri alıyorum söylediklerimi + özür diliyorum
ama sanmıyorum yanlış anladığımı.. tek tepki veren ben değilim şekil 1 a..[hline]Güldürme beni Sam...
Mesaj tarihi:
ya başlıktan öyle anladınız tamam kabul ediyorum haklısınız ama gerçek görüşümü belirttim arcane neden hala yanlış anladıgımı sanmıyorum diyorsun.
ayıp ediyosunuz ya hakikaten.[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
o ihtimal bana çok saçma geldi
başkan adayına destek olduğu için vuruldu deniyor ama bahsi geçen başkan adayının kendisi aday olmayabilirim falan diyordu..[hline]Güldürme beni Sam...
Mesaj tarihi:
Trabzonspor yönetimi ile ilgili bişeyler yüzünden vurulduğu söyleniyorda oyüzden spor haberlerinde adı geçiyor.Adamın spor camiasında çevreside çok geniş zaten.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 12 November 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
büyük biri olması mı lazım illa?

sen haberlerde 10 ölü diye kaza haberi çıktığında yazık filan demiyor musun.

ki burda vurulan insan ünlü biri. illa birşey yapılmış olması gerekmez geçmiş olmuş demek için
Mesaj tarihi:
adami cizmis mafya kim bilir ne halt var altinda.
Bilip bilmeden medyanin spot tuttugu hic bir niteligi olmayan bu insan neden her yerde bu kadar buyutuluyor anlamiyorum sadece. Butun kanallar Kaya vuruldu, yok Hulya konusma yapiyor 50 kamera tepesinde. Nooluyoruz ya? Tamam gecmis olsun da, problem mi kalmadi?
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 13 November 2003 15:15 tarihinde demiş ki:
nesi ünlü bunun ya...[hline]UYKUM VAR!

eşi ünlü :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.]
Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel
  • Yeni Oluştur...