Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Kaya Çilingiroğlu`na Geçmiş Olsun Mesajı Bugün silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralanan spor yazarı Kaya Çilingiroğlu`na .geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz. Sizce gs'lilermi vurdurdu fb'lilermi? yoksa kim?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lol ne ya adam vurulmuş sen gülüyorsun soruna gelince oyumu fblilerden yana kullanırım açıkçası birsürü fb yazarı vurulduktan sonra şüpheleniyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 vuruldu+lol???? hey allahım! ne yaptı adam sana ya?[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 futbolla alakali bir olay oldugunu sanmiyorum,gecmis olsun.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lol tabi. ben güldüm açıkça söyliyim.Hatta asena,derya tuna vuruldugundada güldüm bundada. Komik bence.Trajikomik[hline]i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 12 November 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 trajikomik ile komik farklı şeylerdir önce komik deyipte çevir kazı yanmasın taktiklerinin anlamı yok insani duygularım yeterince gelişmemiş de anlayalım[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 fist4n nicki ile daha duzgun yazmaya baslanmistin dieri banlandiktan sonra nicki geri alinca gene basladi acaipliklere acil sifalar[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hadi yapmayın gerçekten(mutluluktan) güldüğümümü sanıyorsunuz?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çamur at izi kalsın dynamick hı?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ben öyle anlıyorum başlıktan eğer öyle değilse geri alıyorum söylediklerimi + özür diliyorum ama sanmıyorum yanlış anladığımı.. tek tepki veren ben değilim şekil 1 a..[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ya başlıktan öyle anladınız tamam kabul ediyorum haklısınız ama gerçek görüşümü belirttim arcane neden hala yanlış anladıgımı sanmıyorum diyorsun. ayıp ediyosunuz ya hakikaten.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 gs lilerle ne alakası olabilirki. ts ye başkanlık adayı falan filan olayı duydum o yuzden vurulmuş galiba[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 o ihtimal bana çok saçma geldi başkan adayına destek olduğu için vuruldu deniyor ama bahsi geçen başkan adayının kendisi aday olmayabilirim falan diyordu..[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ben vurmadigim için editleyemiyorum :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Spor haberlerinde söyledi ondan sporla ilgisi vardır diye düşündüm[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Trabzonspor yönetimi ile ilgili bişeyler yüzünden vurulduğu söyleniyorda oyüzden spor haberlerinde adı geçiyor.Adamın spor camiasında çevreside çok geniş zaten.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 12 November 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sporda sıddete HAYIR[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Adamin teki vurulmus getirdigi sese bak. Kim ki bu adam? nebuyukluk yapmis ki bu kadar ah vah yankilaniyor Turkiye. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 13 November 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 büyük biri olması mı lazım illa? sen haberlerde 10 ölü diye kaza haberi çıktığında yazık filan demiyor musun. ki burda vurulan insan ünlü biri. illa birşey yapılmış olması gerekmez geçmiş olmuş demek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 nesi ünlü bunun ya...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sokaktan geçen 1000 kişiye sor %99 u tanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sokaktan gecen 1000 kisiye sorarim birisi bile tanimaz...,dogu anadoluda :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 adami cizmis mafya kim bilir ne halt var altinda. Bilip bilmeden medyanin spot tuttugu hic bir niteligi olmayan bu insan neden her yerde bu kadar buyutuluyor anlamiyorum sadece. Butun kanallar Kaya vuruldu, yok Hulya konusma yapiyor 50 kamera tepesinde. Nooluyoruz ya? Tamam gecmis olsun da, problem mi kalmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: GEd, 13 November 2003 15:15 tarihinde demiş ki: nesi ünlü bunun ya...[hline]UYKUM VAR! eşi ünlü :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.] Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet eşi ünlü. :D[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar