Vampire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Benim gibi Civ manyaklari sharereactorden indirebilir oyunu...Oyunda bütün o kadar cok sey degismis ki sanki yeni bir civ gibi piyasaya cikiyor, bütün teknoloji agaci degistirilmiis, AI gelistirilmis, yeni yönetim bicimleri eklenmis oyuna ve bunun gib daha bir sürü özelligi var sanki basli basina yeni bi oyun gibi olmus...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 sen yaz bitane bana ..hic ugrasmiim ben indirmekle :)[hline]UYKUM VAR!
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 iyi oldu öğrendiğim, tam bu ara yeni bir sipariş verecektim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Play the world gibi fiyasko değildir umarım
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 civ 3 sux[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 50$ vereceksen inceleme sitelerini araştır madem.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 tek basına calısıyormu ??? cıv 3 ıstıyor mu ??? cıv3 exp ıstıyormu ??? nedır ne degıldır ???[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 15 uygatrlikla oynarken turn başina 45 dk suruyormuı ( all animations kapali , amd 1700+ 256ram)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Simdi elime gecti.. Ben begendim PTW ude begenmistim.. "Civ3 sux" diyen kimse oyunu oynamayi bilmiyodur:) ayrica 15 uygarlikla ayni anda oynarken heralde yavasliycak ne bekliyosunuz. Oyun icin sadece Civ3 lazim. PTW gerekmiyor. Conquestsle birlikte PTW de geliyor.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 civi sux nasıl oynuyonuz şu oyunu ya ben bi alışamadım 7k2 oynayın daha ii =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ya oyun birkere 15 uygarlıktayken hemen 45 dksürmüyor, 1600 lerden sonra sürüyor :) lütfen yani bilelim. Ben bir ara Civ 3 için kasıp komple rehber yazacaktım, şu şu teknolojiler vs diye, üşendim yazmadım. Buna yazarım herhalde[hline]sonunda yeniledim.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 "işlemci değil ekran kartı mühim" diyenlerin yüüzne vurulmak için haırlanmş bir oyun civ3, ben belli bir tarihten sonra end turn'e basıp dolaşmaya çıkıyordum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: FiXxXeR, 08 November 2003 13:35 tarihinde demiş ki: Simdi elime gecti.. Ben begendim PTW ude begenmistim.. "Civ3 sux" diyen kimse oyunu oynamayi bilmiyodur:) ayrica 15 uygarlikla ayni anda oynarken heralde yavasliycak ne bekliyosunuz. Oyun icin sadece Civ3 lazim. PTW gerekmiyor. Conquestsle birlikte PTW de geliyor.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. civ 2 ve de civ 3 te deity de 6 civ ile oyunu bitirebiliyorum yanımda sadece civ 2 cdsi var istersen mp oynayalım da öğrenelim kim "oyunu oynamayı bilmiyo"rmuş.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Sam, 08 November 2003 16:48 tarihinde demiş ki: "işlemci değil ekran kartı mühim" diyenlerin yüüzne vurulmak için haırlanmş bir oyun civ3, ben belli bir tarihten sonra end turn'e basıp dolaşmaya çıkıyordum.. :)[hline] +1 .. tarih 17lerin ortasi , zorluk orta (zevk olsun die oyuom oyunu kasmaya gerek yok die düşündüümden ), bi turnde benim her şehirde 6-7 mech infantry olan 15 şehrimi ele geçirdiler .... savaşta oldurduğum ünite sayisi 200 ü buluyordu . 4 civ 4 kitada ayni anda saldirdi .. o turn ve sonraki 6 turn 45 er dk sürünce benim kafadan "çizzzttt" die bi ses geldi .. o gun bu gundur strateyi oynayacak sabirim yok ... 0 dan başladik yine civ 1 indirdim onu oynuom paşa paşa :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Deity de ister 2 ister 6 ister 15 düşmanın olsun gene bitiremezsin. Süper zeka falan mısın sen yav.. Tööbe*2. Reagent ta zor zar 1. geliyorum..[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Valla deity' de bitirenler baya var. www.civfanatics.com dan detaylı taktikleri alabilirsin. Senelerdir çeşitli civ türevleri oynamama rağmen benim baya işime yaradı.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Olum öyle yapınca da bana hile yapıyorum gibi geliyor.. O kadar abarmanın alemi yok ki.. Buldun mu kendin bulacan ki zevkini alasın oyunun. Yoksa zevk mevk vermiyor..[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893
Öne çıkan mesajlar