Eno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Merhabalar.. Yarın yada pazartesi almış olucam aracı işallah. Ehliyet olmadan otomobil alan ilk insan da benim sanıyorum. :) 2000 Model bu araç 50k km de. Daha önce kullanan varmı acaba? Varsa yorumlarını almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Eşim bir ara kullanmıştı 99-2000 yılında. Fena araba değil tabi o zamandan bugüne birçok şeyi değişmiştir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Kullanması rahat,sessiz,güzel bir araç,hayırlı olsun[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 1.5'i wardı kuzenimde özellikle 2-3. vites arası hızlanmasını çok beğeniyodu o. 1.3 de diğer kuzenimde wardı gelen geçiyo diyodu pek memnun değildi performansından. Şu son çıkan makyajlı wersiyonundan bi önceki kasaydı 2001 modeldi yani.. 2000 model hangi kasa tam olarak bilemiyorum. Ama bir önceki kasadanda wardı başka kuzenimde o araca hidrolik direksiyon + merkezi kilit + elektrikli camı olan şahin derlerdi.. Ahuh bu arada Hyundai bayisi wardı zamanında o yüzden bukadar hyundai kullanan wardı ailede =))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Eno, 30 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: Merhabalar.. Yarın yada pazartesi almış olucam aracı işallah. Ehliyet olmadan otomobil alan ilk insan da benim sanıyorum. :) 2000 Model bu araç 50k km de. Daha önce kullanan varmı acaba? Varsa yorumlarını almak isterim. Walla ben arabamı alalı 4 5 ay oluyor ama hala ehliyet almadım :) Hoş yaşım ehliyet için tutalıda baya bi sene oldu ama üşngeçlik allahın izni ile 1 ay içerisinde ehliyetimi alacağım.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayırlısı olsun bayramdan önce ben de alıyorm ehliyetimi[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 1.3 arabamı alınır yaw en aşağı 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Aldım arkadaşlar. :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayırlı sı olsun kazasız belasız kullanırsın işallah kurallara uyalım trafik canavarı olmayalım her ezdigin insan profocio için -1 müşteri demek bu gozle cık sür arabayı :)[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hayirli olsun enocum,dikkatli kullanman dilegiyle :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 :) Sağoluunnnnn :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Eno parayı sömürdüğün kullanıcılardan mı kazandın hehe güle güle kullan :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hayırlı uğurlu olsun![hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayırlı olsun güle güle kullan acele etme ama bu araba niye bunları geçemiyo diye ilerde daha iyisini alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar