MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 annemin bi tane dolabı var. Temizlikçi geldiği zaman kitliyo anahtarı da yanına alıyo. ama bugun kaybetmiş. nası açabileceğimiz hakkında bi fikri olan var mı?zira içini göremiyorum baya ufak ve ataç zor giriyor. yardım lazım[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ince uzun saç tokları oluyor onunla belki ya da kıracaksınız[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 saç tokasının işe yaradığını duymuştumama yine de emin diilim. Bence bi çilingir lazım gelir. ona da ii para bayılmanız lazımdır tabi. Geçmiş olsun bu arada[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dolap tahtaysa kırın :D çilingire vericeğiniz para ilede yeni dolap alın :-p[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dolabı biraz annatsana levie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dolabı kırma fikri iyi bence. anahtar yerini biraz keser gibi bi aletle okşasanız açılır. oda olmadı dinamit lokumunu macunla oraya sabitle biraz uzaklaştıktan sonra patlat gitsin.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 direk daL tekmeyLe :D[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kender yok mu kender???[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ama kender çok yararlı herşeyi yapyo yazı asıyo muabbet ediyo bak yeni örendik iskender yiyomuş sora ii adam kender ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 çilingir ne ki abi 5-10 milyon ister en fazla, ben 1-2 sene önce anahtarı evde unuttuydum, gittim çilingiri getirdim adam açtı 5 milyon istedi verdim, nette lockpick olayıyla ilgili yazılar felan da var da okuyup anlayıp pratiğe dökene kadar çilingir 50 kez açar kapar, ayrıca taşşaklı bi kilitse çift sıra dişli felansa hiç kasma bilem[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 çilingir enn fazla 15 mlilyon alıyo. dolap değerliyse çilinfir çağır derim.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kilit dandik ise açarsın iğneyi sokacaksın, içerde bişeyi sağa sola ittirmen gerek(hissedersin sağa sola oynatıp), diğer elinde tornavida ile çevireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Uyduruk kilitse direk çek aç kapağı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Eğe ile törpüle bolca...kalın eğe ile 1 saat uğraştan sonra eritirir açarsın :P Ehem...Az kilit açmadım bol anahtar kaybettiğimden.. En etkili yöntem 2de Çekiç-çivi-fiziksel kuvvettir hehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 maymuncuk var mı ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar