draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 3cst de basliyo patch leme ve 3-4 saat surcekmis... harika ama ben yokum! hemen girem de mount arayam eheh[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hoba..vay be bugünleri,de mi görecektik:D 3-4 saat nedir ya..neyse napalım katlanıcaz[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hemen içinizi karartim =P Eğer mountlar test centerdaki gibiyse sadece koşma hızından %10 hızlı olmaya hazır olun lol koşarak 22 sn yede alınan yeri 20 saniyede alıyormuş mountlar =) ben garden yapcem =D
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 22 dakikada kosulan yerleri 20 dakikada kosmakta fena olmaz ote yandan *!Bardagin dolu yarisini gormeye calisir*[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet yani uzun mesafelerde %10da az diil :P[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim?
mono Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yuksek foraging le cikan ve master chef yemekler le beslenen kaadular %15 lere kadar hiz kazanabilecekmis (tamam salladim kabul heh)[hline]*curiosity res-kills* ...mono
athea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hayvanatlari mount olarak train etmek icin ne CH skilli gerekicekmis bilen var mi?[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Buda teselli olsun ozaman =p WOW mountlar koşmaktan %10 daha HIZLI!!!! tabi bide bişi daha var ama nekadar doğru bilmiyorum 10 dakika burst run , mount special. görcez tabe =P
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 athea Creature Empaty 4 ile petler mount haline getirilecek iki adet thread aciyorum simdi player city ve mountlar hakkinda tam bilgi bakiniz
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Evet empathy 4 gerekli , nedir senin ch skillerinin son durumu athe?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
athea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yok benim empatim o kadar =p cortez bey'den rica edicez artik =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 /tell cortez şşşt bize mount virsene :) /tell meelou şşt empathyi tamamlayıp bize pet versene :) /tell all bana 10K artı full runebook versenize
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Koskoca kettemoorda Master CH Türk yok mu ya??? Bizim PA da bile 3 tane Master CH var... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Cortez bey datapadi graul ve GSPlerle doldurdugu icin ya sizde varsa buyuk mount alip egitebilir ki heryerde master CH bulmak mumkun , yada gezip birkac yavru toplamasi gerekir ama ufak petler mount olarak kullanilamiyor , kisacasi birkac gun pek faydasi olmayacak Cortez bey'in , onunda umidi cantanin diplerinde biyerde duran brackaset'ini graullara yeracmak icin silmemis olmasi , eger oyleyse kendini saglama almis olacak enazindan[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 cortez bey bitane datapadli bot alarak ekstra datapad space yaratabilir belki :) ya da işe yaramayan hayvanları silsin biz veririz ona parasını :)
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Olsa tukkan senin Gunn :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Heheh parami basiyorsunuz tatooine'de siz yoksa? zaten biriniz smuggler ordan suphelenmeliydim.Acarim yer , toplarim 3-4 kaadu vs ama kullanilabilir hale gelmesi birkac gun surer sanirim , datapadli bot nedir yenirmi?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bugliydi sanirsam ama, bi R2 tipi droide data storage unit konuluyor.Max 1 yada 6 data sığabiliyordu yanılmıyorsam, boylece fazladan petlerini droidinde saklıyorsun :) Ama buglı diye duymustum datalar siliniyor diye. [Bu mesaj Lynx tarafından 13 November 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sLog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 walla master ch yokmu demiş.. gelio az kaldı :P ne kadar az.. walla o sakat :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 mouse droid ler data sakliyo ama pet saklamiyor.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yalanci bu herifler yaa. 3am pacific te basliycak , 3.5 saat surcek diyolar su an 9am zaten![hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 su anda saat 10:00 pm pasifik zamanına göre. 3 am'e 5 saat var.
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 gunn yapma, onlar bizden ileri olabilirler mi hic ?? hem de 4 saat yapma lutfen :) http://www.sonyonline.com/corp/timezoneclock/index.jsp baksaniza. su an pacific time i 9:10am diyo[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor [Bu mesaj draedan tarafından 13 November 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bizim saatimize göre 13.00 da kapandı serverlar, yaklaşık olarak 5 saat oldu serverlar kapandığından bu yana.
Öne çıkan mesajlar