draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 3cst de basliyo patch leme ve 3-4 saat surcekmis... harika ama ben yokum! hemen girem de mount arayam eheh[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hoba..vay be bugünleri,de mi görecektik:D 3-4 saat nedir ya..neyse napalım katlanıcaz[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hemen içinizi karartim =P Eğer mountlar test centerdaki gibiyse sadece koşma hızından %10 hızlı olmaya hazır olun lol koşarak 22 sn yede alınan yeri 20 saniyede alıyormuş mountlar =) ben garden yapcem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 22 dakikada kosulan yerleri 20 dakikada kosmakta fena olmaz ote yandan *!Bardagin dolu yarisini gormeye calisir*[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet yani uzun mesafelerde %10da az diil :P[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yuksek foraging le cikan ve master chef yemekler le beslenen kaadular %15 lere kadar hiz kazanabilecekmis (tamam salladim kabul heh)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hayvanatlari mount olarak train etmek icin ne CH skilli gerekicekmis bilen var mi?[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Buda teselli olsun ozaman =p WOW mountlar koşmaktan %10 daha HIZLI!!!! tabi bide bişi daha var ama nekadar doğru bilmiyorum 10 dakika burst run , mount special. görcez tabe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 athea Creature Empaty 4 ile petler mount haline getirilecek iki adet thread aciyorum simdi player city ve mountlar hakkinda tam bilgi bakiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Evet empathy 4 gerekli , nedir senin ch skillerinin son durumu athe?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hah işte /gallop muş komut =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yok benim empatim o kadar =p cortez bey'den rica edicez artik =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 /tell cortez şşşt bize mount virsene :) /tell meelou şşt empathyi tamamlayıp bize pet versene :) /tell all bana 10K artı full runebook versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Koskoca kettemoorda Master CH Türk yok mu ya??? Bizim PA da bile 3 tane Master CH var... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Cortez bey datapadi graul ve GSPlerle doldurdugu icin ya sizde varsa buyuk mount alip egitebilir ki heryerde master CH bulmak mumkun , yada gezip birkac yavru toplamasi gerekir ama ufak petler mount olarak kullanilamiyor , kisacasi birkac gun pek faydasi olmayacak Cortez bey'in , onunda umidi cantanin diplerinde biyerde duran brackaset'ini graullara yeracmak icin silmemis olmasi , eger oyleyse kendini saglama almis olacak enazindan[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 cortez bey bitane datapadli bot alarak ekstra datapad space yaratabilir belki :) ya da işe yaramayan hayvanları silsin biz veririz ona parasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Olsa tukkan senin Gunn :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Heheh parami basiyorsunuz tatooine'de siz yoksa? zaten biriniz smuggler ordan suphelenmeliydim.Acarim yer , toplarim 3-4 kaadu vs ama kullanilabilir hale gelmesi birkac gun surer sanirim , datapadli bot nedir yenirmi?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bugliydi sanirsam ama, bi R2 tipi droide data storage unit konuluyor.Max 1 yada 6 data sığabiliyordu yanılmıyorsam, boylece fazladan petlerini droidinde saklıyorsun :) Ama buglı diye duymustum datalar siliniyor diye. [Bu mesaj Lynx tarafından 13 November 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 walla master ch yokmu demiş.. gelio az kaldı :P ne kadar az.. walla o sakat :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 mouse droid ler data sakliyo ama pet saklamiyor.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yalanci bu herifler yaa. 3am pacific te basliycak , 3.5 saat surcek diyolar su an 9am zaten![hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 su anda saat 10:00 pm pasifik zamanına göre. 3 am'e 5 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 gunn yapma, onlar bizden ileri olabilirler mi hic ?? hem de 4 saat yapma lutfen :) http://www.sonyonline.com/corp/timezoneclock/index.jsp baksaniza. su an pacific time i 9:10am diyo[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor [Bu mesaj draedan tarafından 13 November 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bizim saatimize göre 13.00 da kapandı serverlar, yaklaşık olarak 5 saat oldu serverlar kapandığından bu yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar