Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Londraya gittim metrosuna binmeni pekde önermem hele bir yere gitmek istiyorsan! 2 saat sürüyor araba ile 15dk olan yol bikere kesin bi defa kayboluyorsun[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Mesaj tarihi:
metroya bin tabikide.
haftalık veya aylık ticket al hatta.
bi şehrin metro hattını kavramadan o ülkeyi gezmiş sayılmassın.
ayrıca hızlı da...

national gallery, national portrait gallery, tate modern art museum, madam tusseaud's, london eye'a bin, big ben'i bi gör, waterloo civarında yüyüyerek bi gezin, leicester square, piccadily circus, piccadily garden özellikle haftasonu. Yemek yemeyi seven bi insansan bişi's steak house var orda meşhur orda t-bone steak yersin... mm.. aklıma başka gelmiyo...[hline] ..scripta manent
Mesaj tarihi:
Camden town a git, iki katli kirmizi otobuslerin ve tuhaf sapkali ingiliz polislerin onunde fotograf cektir.

Bende kizil denize gidiyorum galiba, giden olmusmudur benden once? ne yapilir bir hafta kadar arastiricam, bakalim. bir sorun olmazsa ordan mesaj atarim artik -]

[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26

[Bu mesaj Dojorel tarafından 12 November 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
solonor gel dolastirim seni :) hatta herkes gelsin Paticik Londra Bulusmasi yapalim lutfen lutfen :(

*ayri thread acmak ister*[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Mesaj tarihi:
eh bende gitmiştim 3-4 yıl önce güzel hoş yer :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
hoca aileyle ne alakasi var, bole addams family gibi birseylerse tamamda, ben zarar vermem kimseye[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Mesaj tarihi:
zaten çoğu zaman ciddi değilseniz smiley kullanın arkadaşlar.. millet zaten olmuş bi dünya herkes birbirine saldırıyor o zaman ..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
Gidin, gezin.
Türkiye'nin kıymetini anlarsınız...

Not: Smiley bilerek kullanılmamıştır.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
  • Yeni Oluştur...