Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Bayramda ailecek londraya gitme gibi bi şansımız olacak ilk defa. Ben de çok merak ediyorum bu şehri. Yanlız tabii gidilecek yerleri de bilmek lazım nereleri önerirsiniz gidenler? veya nelere dikkat etmeli insan.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

giderken sipariş almaya dikkat etmeli.. Maksat arkadaşlar sevinsin...

Yahu bende bu lava lambalarını ve elektrik kürelerini bi seviyorum bi seviyorum...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

metroya bin tabikide.
haftalık veya aylık ticket al hatta.
bi şehrin metro hattını kavramadan o ülkeyi gezmiş sayılmassın.
ayrıca hızlı da...

national gallery, national portrait gallery, tate modern art museum, madam tusseaud's, london eye'a bin, big ben'i bi gör, waterloo civarında yüyüyerek bi gezin, leicester square, piccadily circus, piccadily garden özellikle haftasonu. Yemek yemeyi seven bi insansan bişi's steak house var orda meşhur orda t-bone steak yersin... mm.. aklıma başka gelmiyo...[hline] ..scripta manent
Sosyal ağlarda paylaş

Camden town a git, iki katli kirmizi otobuslerin ve tuhaf sapkali ingiliz polislerin onunde fotograf cektir.

Bende kizil denize gidiyorum galiba, giden olmusmudur benden once? ne yapilir bir hafta kadar arastiricam, bakalim. bir sorun olmazsa ordan mesaj atarim artik -]

[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26

[Bu mesaj Dojorel tarafından 12 November 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 12 November 2003 21:38 tarihinde demiş ki:
solonor gel dolastirim seni :) hatta herkes gelsin Paticik Londra Bulusmasi yapalim lutfen lutfen :(

*ayri thread acmak ister*

zor olur hatta olmaz büyük ihtimal aileyle olduğum için. tek olsam yanından ayrılmazdım. ;)[hline]WtF!?!?!
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 12 November 2003 22:00 tarihinde demiş ki:
Gidin gezin,
Türkiyenin kıymetini anlarsınız.[hline]Avatar
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim

Gidin görün Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu anlarsınız demek istemiş arkadaş..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 12 November 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
hoca aileyle ne alakasi var, bole addams family gibi birseylerse tamamda, ben zarar vermem kimseye

heh yok yanlış anlamışın abi. Benim dediğim vaktim olmıycak büyük ihtimal yani neyse önemli değil ya. :)[hline]WtF!?!?!
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...