Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MangAnime dergisi çıktı oley / ya da Anime insanları yakınlaştırır

Bone

Öne çıkan mesajlar

Az önce Dost'a uğradım bir baktım derginin yeni sayısı çıkmış, sevindim..
Birisi sırnaştı yanıma ben kredi kartıyla parasını ödüycekken "abü abü pardon sen de mi anime izliyorsun?" "evet" dedim ben de "anime.gen.tr ye takılıyor musun?" "yok ben paticik.com a takılıyorum" "hmm" "hm ya..."
Aramızda süper dialog geçti bir de paticik'in reklamını yapmış oldum..

Sonbahar 2003 sayısında yok yok..
Bir de bir haber, Anime Garage, Radyo Kozmos'ta (92.3 FM) yayınlanmaya başlamış. Her cumartesi saat 15'teymiş..
Acaba bu radyo ankarada da çıkıyor mu?

Sadi Konuralp'a da çok üzüldüm...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 12 November 2003 17:50 tarihinde demiş ki:
Adama söyleseydin paticikte anime bölümünü ayakta tutan bir kesnhin topic i war diye:)

[Bu mesaj WinterWolf tarafından 12 November 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]

katılıyorum,ama birde şöyle birşey var,ne konuşulabilir başka,anca her animenin yorumunu yapabiliriz,o da spoile kaçabilir.
onun için şuan için sadece''kenshinin bugünkü bölümünde şu adam vardı,kenshin onu şöyle patakladı,aaa bu bölümde yine biri geldi ama kenshin bunu anca iki bölümde pataklayabilecek''gibi konuşmalar geçiyor.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden dergiyi aldığınız yerlerden tekrar temin edebilirsiniz. Ben genede bir listesini vereyim:
- Dost (Ank.)
- Diger (Ank. bilgim yok)
- Atilgan (Ist.)
- 40 Ambar (Ist.)
- Komikci Dukkani (Ist.)
- Gerekli Seyler (Ist.)
- Acik Sehir (Ist.)
- Sihir (Ist.)
- Sakli Kent (Ist.)
Bunların dışında dağıtım şirketi ile olan problemler hallolduğunda (ayın 20sinden sonra dediler) Adana, Antakya, Antalya, Canakkale, Denizli, Erzincan, Kirsehir, Konya, Tarsus, Mersin, Diyarbakir, Samsun, Seyhan, Zonguldak, Yalova, Adapazari, Eskisehir'ede dergi gönderilecek (buralarda nereye gidecek onu bilmiyom işte). Bir şeyler duyarsam yazarım. Ayrıca:
Cumartesi günleri Radyo Kosmoz'da yayınlanan Anime Garage (15:00-16:00) isimli anime müziklerinin yayınlandığı programa telefonla katılan konuklara mangAnime dergisi hediye edilmektedir ve önümüzdeki 2-3 hafta boyunca bu promosyona devam edilecektir. Bol şanslar.
Radyo Kosmoz FM 92.3 ve Digiturk'ten dinleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...