Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 1990'ların başından beri iyi hatırlarım hep önümüze bir konsept araba koyarlardı adı da "2000'in arabası" olurdu.. Hala gazetelerde o tür arabaları görürüm.. Şimdi mesela tokyo'da bir fuar olmuş "giyilen araba" çıkmış.. Lastikleri geri ileri gidip araba uzayabiliyormuş.. Taa ne zaman yanılmıyorsam Renault, Zoom diye bir araba çıkarmıştı, Mercedes A serisine benziyordu, onun da arka tekerlekleri ileri geri giderdi.. Sonra bir araba varmış direksiyon tarafı değil diğer tarafta masa gibi birşey açılıp yemek içecek için kullanabiliyormuş.. Kaç zamandır tepesi tamamen cam tavan olan arabalar gösterilip durur.. Bu araba fuarları yüzünden hep böyle arabaların hayallerini kurardık 2000'lerde kullanıcaz diye: Ama hala bu tip arabalar konsept olayından öteye geçemedi.. Acaba ölmeden önce böyle bir araba görebilme imkanına kavuşabilecek miyim? Ben 2000'lerin arabasından kullanabilecek miyim?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 not, konu dışındaki winamp skini topiğinden aldım resmi, başka bir resim bulamadım..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hemen kısa bir araştırma yaptım ve bahsettiğim tarz arabalardan bazılarını buldum.. örnek olarak:[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 November 2003 15:44 tarihinde demiş ki: not, konu dışındaki winamp skini topiğinden aldım resmi, başka bir resim bulamadım..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. arasan bulurdun :) mesela 2-3 topic aşada bu var di :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hmm farketmedim.. peki sence 2000lerin arabalarını ne zaman kullancaz :-P[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 konsept olmaktan cıkıp seri üretime geçerlerse ve dolayısıyla suan bçlen değerleri birkaç kat ucuzlarsa kullanabiliriz tabi ama bu aletleri sen ben kullanırmıyız pek zattenmiyorum , gerçi sayısal lotoda 6 tutturmak yetebilir kullanmana :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar