GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Arkadaşlar bende NBL freeze time var ama bu freeze timede bir bug var An Mani daha doğrusu Mani yazan bütün büyülerden sonra hangi büyüyü yaparsan hızlı olucaksın bu arada yürüyerek atabiliyorsun ne yapmalıyım ben item koydurup tag eklemiştim tag 1 se biraz bekliyorsunuz sonra tag 0 lanıo zaten ondan sonra atmasına izin verdiyorum ama bu seferde An Mani yi yapmıyor Basarısız dior NOT=An Mani ye ekledim tek bunu birde Corp Por 'a ekledim bu scripti An Mani 'yi atmıyor... Cevabınız bekliyorum....[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 valla hocam büyüler icin değilde bandaj kalvas olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam. bunun icin büyü yaparken bandaj kullanıyorsa fizzle olsun. checkini verdim işe yaradı. daha sonra bandaj kullanırken büyü yaptırmıyorum. bölece bug çözülmüş oluyor. bence büyüler icin ayrı bir tag tutturmak yerine, başka bir check ver.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 nasıl yapcam scripti yazarmsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 In Por Ylem atınca da spiderdelay 'in kalkması lazım.. Onu da bir kontrol et..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Black1ce, 09 November 2003 15:14 tarihinde demiş ki: spiderdelay hohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi şöle yapabilrsin, an mani kaç sn lik büyü? 1 sn demi. 1sn lik bi item yaratırsın an mani atarken timer 0 olunca kaybolan, event eklersin eventte fizzle olaiblecek şeyleri koyarsın, eer baska büyü atarsa, büyü yerse fln gibisinden, eger bunlar olursa eventi ve itemı siler dier büyüyü atar. böle yapabilirsin bence. denemedim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: TaZmAnYaK, 09 November 2003 21:10 tarihinde demiş ki: said: Black1ce, 09 November 2003 15:14 tarihinde demiş ki: spiderdelay hohahahaha Çalıntı scriptlerin eline düşmenin zararları : Şamar oğlanı oluyorsunuz!.. :D (kimin yazdıgını söylemicem) [function spiderdelay] if !(() || () || ()) vb.. Mazur görün arkadaşlar.. :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Bronxun bir scripti bu kadar güzel editlenir yani.. :P[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Şimdi ne etcem onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 beyler şunun yazsanız olmuo mu yapamadım işte pls yardım[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 spell scriptini bulup ordan delay ayarla yada scripti tümden değiştir kendi spell scriptini yaz . başka bir çözümüm yok :)[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar