Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBL Freeze time

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bende NBL freeze time var ama bu freeze timede bir bug var An Mani daha doğrusu Mani yazan bütün büyülerden sonra hangi büyüyü yaparsan hızlı olucaksın bu arada yürüyerek atabiliyorsun ne yapmalıyım ben item koydurup tag eklemiştim tag 1 se biraz bekliyorsunuz sonra tag 0 lanıo zaten ondan sonra atmasına izin verdiyorum ama bu seferde An Mani yi yapmıyor Basarısız dior

NOT=An Mani ye ekledim tek bunu birde Corp Por 'a ekledim bu scripti An Mani 'yi atmıyor...

Cevabınız bekliyorum....[hline]Fatal War UO Shard

Sosyal ağlarda paylaş

valla hocam büyüler icin değilde bandaj kalvas olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam. bunun icin büyü yaparken bandaj kullanıyorsa fizzle olsun. checkini verdim işe yaradı. daha sonra bandaj kullanırken büyü yaptırmıyorum. bölece bug çözülmüş oluyor. bence büyüler icin ayrı bir tag tutturmak yerine, başka bir check ver.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöle yapabilrsin, an mani kaç sn lik büyü? 1 sn demi. 1sn lik bi item yaratırsın an mani atarken timer 0 olunca kaybolan, event eklersin eventte fizzle olaiblecek şeyleri koyarsın, eer baska büyü atarsa, büyü yerse fln gibisinden, eger bunlar olursa eventi ve itemı siler dier büyüyü atar.
böle yapabilirsin bence. denemedim ama..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 09 November 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
said:
Black1ce, 09 November 2003 15:14 tarihinde demiş ki:
spiderdelay

hohahahaha

Çalıntı scriptlerin eline düşmenin zararları : Şamar oğlanı oluyorsunuz!.. :D
(kimin yazdıgını söylemicem)

[function spiderdelay]
if !(() || () || ())
vb..

Mazur görün arkadaşlar.. :)[hline]Blackicé
Mail : [email protected]
MSN : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

spell scriptini bulup ordan delay ayarla yada scripti tümden değiştir kendi spell scriptini yaz . başka bir çözümüm yok :)[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...