wastiee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yazacak pek bir şey yok, gidin dili seçip bakın :) haber verelim dedim :)[hline]wastiee | PHPNotepad
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Büyük Wastiee çalışıyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 aehe yarı türkçe yarı ingilizce :D ama güzel girişim tebrikler[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bi de kenderleme'ye ikinci madalya versek... *!her yere yazarki farkedilsin*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ilginç yeni farkettim... utanıyorum kendimden[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Öne çıkan mesajlar