Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ravenloft-Ben,Strahd Azalin'le Savaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amma kasmissiniz ya.. jander sora aza sora soth iste ehhe..
gunluu de 1. sini janderdan once 2. sini janderdan sotha kadar yazio..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Biz de oyle diyoruz Sly :)[hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 21 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki:

Ayrıca vampirler sudan korkuyor diye biliyorum.Örnek;Jander Sunstar,Caine(Yanlışsa duzeltiniz)Strahd göllerin ustunden fln aşırı rahat,en ufak bir korku duymadan uçabiliyor?!
[/b]

sislerin vampirinde jander bu ülkenin üzerimde değişik etkileri var diyordu bir yerde ilk başlarda su üzerinden geçmeye korkarken daha sonra ülkenin verdiği şeylerle bir sürü zayıflığı örtülüyordu. Dokunduğu çiçekler ölmeye başlıyordu filan. Birde ülkenin efendisi strath olduğundan ülkede istediği çoğu şeyi yapabiliyor. Evlerin kapısını çalıp izin istemeden içlerine girebilmek gibi.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
Bone sen önce bi düzgün yaz zor anladım =)

tamam ben sadece oynarsam anında ölürüm dedim lvl 1 başlanmaz ravenloftta....tamam bissürü bissürü land vs vs var fekat bence ortacağda değil de günümüzde gecen vampir hikayelerini daha cok sewiyorum(ravenlofta vampir şeyi felan demiyorum kötülüğün kazandığı yegane dünyalardan biri olduğu için çokta sewerim hep kötülük kaznıo yaşasın =) )

sonucta zewkler ve renkler tartışılmaz dimi bonéparte ?
Mesaj tarihi:
neyse konu yeterince saptı zaten...

Kronoloji yi tekrar sayalımda bitsin
Ben, Sthrad:Bir vampirin anıları
Sislerin vampiri
Ben, Sthrad: Azalinle Savaş
Karagül şovalyesi
Karagülün hayaleti

Yeni kitaplar çıkınca kronolojiyi bu forumdan uplayalım böylece forum kirliliği oluşmasın...
Mesaj tarihi:
sly bana sıralamaya koymamalısın demişin ama :P bütün yazılanlar bunun üstüne nereyse :P
nese canım ne önemi var ben sothlu ravenloftu hich sevmedim specterida almadim saten azalini belki alirim canim cok sıkılırsa
lichin teki (kitap kapagi öle bi kanı uyandırdı) boroviaya saldırsa nolur saldırmasa nolur yane :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Negonote
Elf Kingdom of Crainan (King of Chaos Only One Click :])

Mesaj tarihi:
Tracy Hickman ne demiş ?
'Real Soth was never in Ravenloft.'demiş.
Di mi Dralnu ? =][hline]These days - the stars seem out of reach
Mesaj tarihi:
Bone,üşenmedigin bi zaman c/p yaparsan çok iyi olur.Kafamıza göre kronolojik sıra oluşturduk gerçi,denge bozulursa bozulsun,çıksın açıga gerçekler!
* öhö..*
Acaba Azalin'in hikayesi Strahd'ın vampir olmadagı donemle aynı yıllarda mı geciyor ? =P[hline]These days - the stars seem out of reach
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 22 Şubat 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
...geçiyor.Madam Eva'yıSoth olduruyo diye hatırlıyorum... [/b]

Lord Soth Madam Grianni' yi öldürüyor...[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış....
İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider)
Facing a darkness
I stand alone...
Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamışım.Bi sürü madam var ehe.[hline]These days - the stars seem out of reach
Mesaj tarihi:
O sadece bi figüran :)

orda adam hikayesini anlatmış biryerde...başında sanırım kadın soruyo ya nerden buldunuz felan diye...hizmetçi işte salla...
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 21 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
kitap kapagında Azalin'i göstermiş.Ne oldugu rahat şekilde anlaşılıyor.Baya uzun bi sure Strahd Azalin'in ne oldugunu anlamıyor...Bence kitap kapagına Azalin koyulmamalıydı.Boylece Strahd la birlikte kitabı okuyanlarda da gerilim yarıtılabilirdi

abi naptın :) senin kapakta gördügün zaten ilizyonsuz hali :D
Mesaj tarihi:
Biliyorum.O yüzden söylüyorum ya :-)

Azalin'in ne oldugunu anlamasak daha heyecan yapacaz.[hline]These days - the stars seem out of reach
Mesaj tarihi:
strahd baba büyüksüksün:lol: ravenloft okumaktan en cok zevk aldıgım frp kitabı hem her alemle baglatılı falan ama strahdın karizması olayı baska bir boyuta tasıtyor jander de
cok baba adam keske ölmeseydi forgaten realms ın janderden bahseden bir kitabı varmı beyler gümüş altılı falan süper olurdu[hline]I am a lostsoul in frp
Mesaj tarihi:
her sistemde, her dünyada, her mangada, her filmde vampirlerin özellikleri değişiyor... Ravenloft hakkında bir bilgim yok, sislerin vampiri'nin bir kısmını okuyabildim sadece. bunun dışnda birşey diyemem ama, daima değişiyor vampirler hakkındaki bilgiler.[hline] Luna
..::[Neurotic Warlocks]::..
Mesaj tarihi:
frp kitabı : Masa üstü oyunu olan büyülü müyülü ve cüce, ork ,gobli ,vampir vs...... mitolojiden ve eski evsanelerden ne varsa harmanlanmış kitaba benim deyişimle tabiri cayizse frp kitabı
denir[hline]I am a lostsoul in frp

[Bu mesaj Silver tarafından 07 Mart 2003 09:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Silver, 05 Mart 2003 10:36 tarihinde demiş ki:
strahd baba büyüksüksün:lol: ravenloft okumaktan en cok zevk aldıgım frp kitabı hem her alemle baglatılı falan ama strahdın karizması olayı baska bir boyuta tasıtyor jander de
cok baba adam keske ölmeseydi forgaten realms ın janderden bahseden bir kitabı varmı beyler gümüş altılı falan süper olurdu[hline]I am a lostsoul in frp

Bildiğim kadarıyla(bende forumalrda birinde duydum)Jander ölmüyor.Ölmek üzereyken kurtarılıp ravenloftun başka bir köşesine atılıyor.Orada vampir avlamaya başlıyor.Gümüş altılı diye bir kitap çısa çok güzel olurdu gerçekten.Vampir olana kadarki hayatı.Duyduğuma göre yazar bunun hakkında bir hikaye daha yazamıyormuş(sebebinide söyeldiler izin falan die ama anlamadım tam)O yüzden Jander şimdilik sislerin vampirinde ölmüş olarak kabul ediliyor çoğu kişi tarafından.Uzun bir sürede öyle kalacak gibi.Azalinle savaş çok güzeldi.Ama benim kafama takılan bir kaç şey oldu.Jander geldiğinde bu sis bariyerleri geri çekilmemişti.Yani yeni ama strahdın giremediği ülkeler yoktu.Ama azalin geldiğinde Jander'ın gelmesine daha çok uzun bir süre olduğu görülüyor(iki kitaptada yaşıdnan bahsediyor)Sanırım buda yazar farkından doğan bir şey(bide bu bir vampirin anılarının devamı ya)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Mesaj tarihi:
Ravenloft kitaplarının sürekli farklı yazarlar tarafından yazılmasından kaynaklanıyor bence o. yani hiç biri birbirini tutmuyor.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
frp kitabı diil fantasy yada fanta(e)zi kitabı.
bi de ravenloftta birbiriyle çakışan hiçbirşey okumadım ben sallamayın :)
lord soth dl de kalmış olabilir gerçekte onun dışında herşey tutuo yani.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...