omer_gnr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Lost Roses UO Shard Test olarak acilmistir. Login olmak isteyenler: LoginServer=81.165.138.29,5556 www.lostroses.cjb.net -- [email protected] -- irc.noktachat.net / #LostRoses[hline]Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamlarin despotlugu ile bezenmistir. Merhamet ve iyiniyet adina karanlik yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmistir Çünkü, kardesinin koruyucusu, kayip çocuklarin kurtaricisidir o.Ben kardeslerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acimasizca intikam alacagim. Onlari gülümseyerek cezalandiracagimki, intikam alanin ben, yani Lord GNR nin kendisi oldugunu anlasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bu lagda helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 2 günde , 3 Server.. Hadi bakalım başarılar..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 arkadasların serverine baktım full nebula script hatta bi ara domain teklifi ile gittim s.ttir diye cvp falan geldi düşün adam daha hediye bileti komutunu bilmiyor nbl scriptlerinde %0 user oranı ile edit rekoruna ulaşırlar[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sürekli kayıp bişilerin serverı açılıyo valla bikerede bulunan bişi olsa[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 kayıp guller adushau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bende server kurcam. Adını düşündüm sanırım. Lost Friends olcak. :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Dynamic Sana Hak Veriyorumm :DD Lost land Lost Roses :DD:D Server Açanlar Staff Aramayın Ben VAr ım :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar