d3n1z Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Merhaba Benim Adim Deniz.. Bu siteyi bir arkadasim onerdi ve biraz dolastiktan sonra baya sevdim.. Ben 13 Yasindayim (biraz kucuk :)) Fenerbahce Takimini Severim :) Avusturalyada Oturuyorum.. PatiCiK e hos geldim :)[hline]-Deniz- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 BIr de "CS,UO" gibi bir cok oyun oynadim.. iyi anlarim :D (ketcap olaylari flm :P) Ve suana kadar sitede ema apla ilen nefr abiyi beyendim.[hline]-Deniz- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hoşgeldin Deniz, Öncelikle hoşgeldin. Birazdan arkadaşlar da seninle ilgilenir çay felan ikram ederler. Çay gelene kadar ben sana siteden bir kaç link vereyim sen de iyice ortalığı tanı. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN) ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler [hline] [hline] [hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hosgeldin deniz, angelfire la bi akrabalık var mı :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 evt var kardesi olurum az :D tesekkuler herkeze..[hline]-Deniz- [Bu mesaj -Deniz- tarafından 08 Mart 2003 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehe tam 12 den vurmusum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe hoş geldin... Güzel olmuş afferin :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 arkadaslar o buttona sakin basmayin baska siteler cikiyor normal site budur(hemde cok kotu seyler cikiyor.....) http://www.hostultra.com/~gunn/Hahaha.gif http://www.hostultra.com/~gunn/paticik.gif paticik gif i de cok gusel oldu bakmanizi tavsiye ederim.. vede yetkililerden bir onceki msg mi silmelerini isterim cunku link e tiklayinca kotu seyler aciyor..ve onlari ben koymadim.... [hline]-Deniz- [Bu mesaj -Deniz- tarafından 08 Mart 2003 07:04 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.