Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightwish ve D.T. T-Shirtleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
D.T derken Dark Tranquility.

Arkadaşlar İzmirde Karşıyaka tarafında Bu 2 grubun T-Shirtlerini satan bi yer varmı?

Yada Sweatshirt de olur.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Blind Guardianında arıyorum. Zaten Bunları satan yerde hepsi vardır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
hmm,bilemem ama benim fi tarihinden kalma metallica sweatshirtlerimin,thishirtlerimin çoğunda "stüdyo ümit-izmir"yazıo,araştır derim[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Mesaj tarihi:
hmm Ksk Çarşı da falan bildiğiniz yer yokmu?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
hehe ok saol yinede.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
bak konak pier den karşıya geç, orda saat kulesine doğru biraz yürü, stüdyo ümit var solunda , orda vardır kesin blind ama night varmı bilmiom, dt de var snrm..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
Tam olarak Konak Pierden nerde kalıyor anlamadım?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Konak pierin tam karsisi iste Borsa dan yukari dogru cikarken biraneler dönerciler vs nin oldugu sirda iste umit birde Kemer Plaza var kemeraltinin icinde onun tam girisindede bulabilecegin biryer var hatta yanlis hatilamiyorsam d.t yi orada gormustum[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)
  • Yeni Oluştur...