BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 D.T derken Dark Tranquility. Arkadaşlar İzmirde Karşıyaka tarafında Bu 2 grubun T-Shirtlerini satan bi yer varmı? Yada Sweatshirt de olur.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Blind Guardianında arıyorum. Zaten Bunları satan yerde hepsi vardır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hmm,bilemem ama benim fi tarihinden kalma metallica sweatshirtlerimin,thishirtlerimin çoğunda "stüdyo ümit-izmir"yazıo,araştır derim[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bende akmarda alınabilcek yer arıyorum. akmar diyip geçmeyin kaçıncı katında oldugunu falan da sölein. *!Çok üşengeçtir.*[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 :) zaten t-shirt satan tek bi dükkan war oha yani...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 göztepe de stüdyo ümit war orda wardr istanbul'a ordan gelio çou t-shirt[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hmm Ksk Çarşı da falan bildiğiniz yer yokmu?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi ben istanbulluyum :) bide izmirde sadece 1 kere gittim karşıyakaya onun dışnda yer sor sölerm :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hehe ok saol yinede.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bak konak pier den karşıya geç, orda saat kulesine doğru biraz yürü, stüdyo ümit var solunda , orda vardır kesin blind ama night varmı bilmiom, dt de var snrm..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Tam olarak Konak Pierden nerde kalıyor anlamadım?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 İstanbuldayım ve Hardcore/Punk tişörtleri ariorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konak pierin tam karsisi iste Borsa dan yukari dogru cikarken biraneler dönerciler vs nin oldugu sirda iste umit birde Kemer Plaza var kemeraltinin icinde onun tam girisindede bulabilecegin biryer var hatta yanlis hatilamiyorsam d.t yi orada gormustum[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 çarşı karakolun yanındaki sinemanın olduğu pasajda vardı.bi oraya bak istersen.hemen girişte sağda[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 benim bildiğim alsancakta excalibur var kıbrıs şehitlerinde nereye sorsan söler[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar