Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Genelde ben tutmuyorum ama sevabına iftara katıldığım :) için kilo alıyorum da tutanlar neden alır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bütün gün aç durmanın verdiği iştahla oruç açmak dışında bir nedene gerek var mı acaba.. :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Evet ama sonucta 1 öğün yiyorsun ve genede düzenli 2 öğün yediğin zamandan çok kilo alıyorsun. 1 seferde çok yemek falan değil bence sebeb sonucta saatlerce de aç kalıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... bunlar ramazandan ramazana müslüman kimselerin midelerinde belirir ve yemeklerden gelen her türlü besini lipide (yağa) çevirerek bir dahaki gün kullanılmak üzere, vücutta depolanmasını sağlar... Fakat ramazan bittiği halde birkaç hafta daha midede kalan bu cinus ramazanuslar bu haftalarda şişmanlamaya yol açabilir bu yüzden bu cinus ramazanuslara aynı zamanda cinus fatus da denir. Kaynakça: Temel Britannica[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Düzensiz beslenmeden dolayı kilo alıyorsunuz.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Alexi güzel demiş..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 az öğün yiyosun ama kilo alıosun yinede yanı tutanlar öyle dio çünkü bianlık açlıkla hayvanlar gibi yiyosun yerken ara vermessen sürekli arka arkaya yersen zaten doyduğunu çok zor hissediosun ondan dikkat etmek lazım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bi tanıdıımız diyetisyendi ona da sormuştum, şimdi siz bütün gün yemiyorsunuz sonra iftar da yumuluyorsunuz, vücüt ihtiyacı olanı gönderiyo hücrelere, arta kalanı da depoluyo, oysaki daha az ve düzenli beslensen hem acıkmazsın hemde kilo almazsın[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 İftar akşam saatidir ve seni paralyze ettirecek kadar çok yediğin yemeği akşamın bi vakti eritemezsin sonucunda da Kilo alırız..tabii bide cinus ramazanuslar var..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 İlginçtir ben zayıflıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 O ramazan pideleri ne kadar kalorili, sen biliyor musun?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 dietisyenlerin dedii fix bişi vardır: en çok sabah kahvaltıda en az da akşam yimağında yiyin derler. Öünkü sabah yediin yemeği tüm gün içinde eritebilirsin ama akşam yediimiz yemeği göle bilgisayar başında paticikteki forumların katkısıyla ya Cnbc-e tarzı hoş dizilerin olduu saatlerde eritmek bir hayli zor[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 saur (sahur da olabilir yannış yazım gibisinden) ve iftar açarken açlıktan hızlıca ve çok yemek yeniyor da ondan[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ve yediğin şeyler kalorili oluyor. normalde ev yemeği yerken, iftarda pastırma, sucuk, döner gibi daha hazır yemekler yeniyor ve bunlar çok kalorili..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 he bir de şu lafı severim. "bir anda abanırız yemeğe iftar vakti geldiğinde"[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: _-Sturm-_, 11 November 2003 20:10 tarihinde demiş ki: Vücut akıllı bir şey.. Diyor ki; "Bu şerefsiz bana bütün gün yemek yedirmeyecek, bende bütün bunları depolayayım ki enerjisiz kalmayayım..." Vücut böyle diyor valla bana dedi :-p Bu arada bu gerçek bir şey. Çok sık ama az yemek, çok az hemde az yemekten daha iyiymiş... Tabi bir de yediklerine bağlı :)[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız dıyerek dogrusunu soylemıs arkadas ... + olarak sahurda "butungun yemeyecem " dıyıp gırtlagına kadar yıyıp uzerıne yatıp uyumak ... +ıftar ların o "bereketlı" sofraları ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sahurun üstüne uyumak olayı bitiriyo. ramazan pideleri falan da çok fena 2 öğünde çok ağır yemek yemek de apayrı bi mevzu. yemek alışkanlığının değişmesi de önemli bi etken. vücut belli saatlerde belli işlevleri görecek şekilde programlar kendini. normalde 9da falan mesaiye başlicak sindirim sistemini şafak vakti çalışmaya zorlarsan o da grev yapar basitçe...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sahura kalkmıyorum ama her gece yemek yiyerek yatıyorum ve hala kilo alamadım! kkilo almakm istiyooom![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Maltepe dershanesine gitmistim 2 sene once ve hocaya sormustum biyoloji hocasina ayni sizin gibi neden ramazanda oruc tutan kilo alir diye aynen verdigi cevap su : "Allah'in işine karisma yaradan bilir" di cevap :)[hline]paticik gurur tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 allak bee![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bırden yukelınıyorlar ya belkı ondandır[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hehe sabit kilomdayım devam ediyorum ;] ama halen 5 kilo vermem gerek :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar