Infeqted Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 neden duman´i en iyi grup a aday yapmazlar??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 çünkü kral tv ödülleri o kdar rezil ki eğer televoleye çıkmadıysan, bi şekilde biriyle adın çıkmadıysa asla o olayda yer alınamayacağı apaçık ortada baksanıza bütün adaylar sosyete ve magazinin peşinde koştuğu insanlar hiç bi şekilde müzik kalitesine bakılmıyor zaten cem uzan ve ona ait herhangi bi kuruluştan ne beklenebilir ki... (hmm farklı bi platforma atladım herneyse..) bırakalım duman ödül almasın gerçekten dumanın müziğini senven insanları etkilemez bile dumanın kalitesi belli[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir." Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 çünkü çok kırolar[hline]-26- Mansız yönetir ! HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 duman fazla kıro olamadığı için aday olamadı :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ehuhe oturdunuz bunu mu tartışıyorsunuz... ne mal olduğu belli olan bir ödül olayından[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Abi ADINDAN KAYBEDİYO KRAL TV nedir YA!!!!!!![hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Duman da Kral Tv de sux[hline]The Doors-End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Tarist_Windveil, 06 Mart 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Duman da Kral Tv de sux[hline]The Doors-End katıldım...[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ya sevdin sevmedin ama grup lacin den daha dinlenebilir oldugu bariz yani kime dinletsen onu secer hele o sey ne venus got bacak acip aday[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Duman'ın müzikleri çok sıkıcı bir kere. ikincisi, medyada çıkan bir grup da değil. Duman'daki adamların ne süper gitar çaldıkları felan umrumda değil. Ölüm Marşı gibi şarkılar yapmışlar. Eee, bizim millet de kıvrak şeyleri sever, Duman girmedi o yüzden. Rammstein, Rob Zombie felan dinleyen bir adam olarak, Rock kategorisine Teoman'ı nasıl koyuyorlar anlayamıyorum. Adam Rock'dan çok Pop yapıyor kendi çapında. Ayrıca Hülya Avşar fantazi müzik yapıyormuş, görünce şaşırdım.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar