Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Allahım ne aptal batıl inançtır bu oruç baba bilmemne kanka falan nerde kayışı kopmuş tip warsa orda neden neden??? sanki isteğinizi onlar yerine getiriyor Böyle osu... iş görmedim ben okunmuş şeker üflenmiş şeker falan filan hem üflenmiş şekerlerde tükürük olmadığı ne mağlum (bkz:üflenmiş kesin tükürük kaçmıştır) ne diyim artık ben bu bizim insanımıza eh be eh bee ebe köylü kızı ebe köylü kızı =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Neyden bahsettiğini anlamadım desem?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Oraya gidip Allahım la başlayan dualar okuyolar. Verilen yol parasına yazık evden oku.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yokmu şu istanbulda oruç baba türbesi amca baba türbesi falan onları diyorum o şekerlerede yazık ben olsam kutuyu alırım orda =) beleş şeker =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 öff,öff eskiden tam oruç baba türbesinin ordaydı ev,akşamları okuldan eve dönerken 1litre sirke içiyordum ramazanları oraya gelen,duğa edenler kabul edilmesi için birilerine sirk içirmeli fkn gibi bi inanç var,içmeme şansında yok ağzını tutup açıyorlar sonra herkes birden şişelerini ağzına sokuyo içiriyo,böğğ a bu arada erutan o şekeri alıp kaçmak zor,şekeri uzattılarında birinden alsan yüz kişi bendende şeker al diye ağzına tıukıştırıyo şekerlerini,ıyy,sirek üstüne şeker dünyanın en iğrenç şeyi,böğğ[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 November 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abi bide yok gecen sene geldim ev istedim oldu simdi araba istiyorum diyen tipler oluyorya kopuyorum onlara taşa dokunmak icin birbirlerini eziyorlar bu ne biçim rezilllik ORuç kankaa gör halimizi baba ya fakiriz altımıza ferarri ..tümüze villa cek kanka ya para .ok nede olsa sende ok sonra senden gelir evrakları fln alırım bune bicim geyiqtir el insaf[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 saçmalık bişi...oraya gidip dua ediyorlar,halbuki Kur'an da zaten ölülerden yardım istenmeyeceği,türbelerine gidilmemesi gerektii yazıo bildiim kadarıyla...saçmalık![hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 o bu arada oruç baba türbesinda akşamları mahallenin delikanlıları içki içer,heh sabahları kuran okuyolar insanlar,akşamlarıda meyhane olarak kullanılıyo orası,şimdide türbenin etrafını park gibi bişi yapıolar,abdest alınan yer fln inşa etmişler,oysa aynı belediye 3-4 yıldır 100 metre ötedeki parkın lambalarını "kaynaksızlık"yüzünden tamir ettiremiyo,orayıda akşamarı karanlıkta esrar çekip içki içmek için kullanıyolar[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ha, bizim burda da Zuhurat Baba Türbesi var. İnsanlar bazen cidden birbirlerini eziyorlar orada. Ne kadar şansa, kadere inanan bir toplumuz. belki de işimiz kadere kaldığı içindir...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Güler misin, Ağlar mısın..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Gülerim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Hayır gülmezsin.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Gülimmi?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oha be zıctınız dopak a allahtan burda bilmemne baba bişeyi yok =) burası süperrr =P[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 *!thy yi arar istanbula gitmek icin oruç babayla özel bi işimiz varda*[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hakkaten uyuz olurum oruç baba bilmemne efendi hazretleri ulan öle bişi olabilirmi ya bune yobazlıktır bune din fanatizmidir deli oluyorum ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oraya gidenlerin cogu yaslılar oluyor ve cogununda istegi ogluma is para ev turu maddi seyler o insanları o sacma inanclara mahkum eden yoneticiler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ya tmam orası ölede bence çok saçma yanı insanlar saçma sapan çareler aramak zorunda diiller yani nebilim bu hiç seçeneğin kalmadığında intihar etmek gibi bişi kötü bişi ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: _-Sturm-_, 11 November 2003 20:44 tarihinde demiş ki: Ya bazı şeylerden umudunu kesmiş insanlar, böyle yöntemlere başvuruyorlar.. Kaybedecek bir şeyleri yok ki...[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız kaybedecek hiçbişeyi yokmu? otobus parası veriyorlar 30 40 milyon gidiş geliş 100 milyon =) 100 milyona hiç değilse 20 gun geçinirler[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kapalı 30 Maraton 50 Kale arkası 20 Denize bakan taraf 10 milyon hehehe fiyatlarımız uygundur warya orda gidip giriş 1 milyondan yapsan zengin olur cıkarsın =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar