Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç Kanka

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Allahım ne aptal batıl inançtır bu oruç baba bilmemne kanka falan nerde kayışı kopmuş tip warsa orda neden neden??? sanki isteğinizi onlar yerine getiriyor Böyle osu... iş görmedim ben okunmuş şeker üflenmiş şeker falan filan
hem üflenmiş şekerlerde tükürük olmadığı ne mağlum (bkz:üflenmiş kesin tükürük kaçmıştır) ne diyim artık ben bu bizim insanımıza eh be eh bee ebe köylü kızı ebe köylü kızı =)[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Oraya gidip Allahım la başlayan dualar okuyolar. Verilen yol parasına yazık evden oku.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

öff,öff eskiden tam oruç baba türbesinin ordaydı ev,akşamları okuldan eve dönerken 1litre sirke içiyordum ramazanları oraya gelen,duğa edenler kabul edilmesi için birilerine sirk içirmeli fkn gibi bi inanç var,içmeme şansında yok ağzını tutup açıyorlar sonra herkes birden şişelerini ağzına sokuyo içiriyo,böğğ
a bu arada erutan o şekeri alıp kaçmak zor,şekeri uzattılarında birinden alsan yüz kişi bendende şeker al diye ağzına tıukıştırıyo şekerlerini,ıyy,sirek üstüne şeker dünyanın en iğrenç şeyi,böğğ[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 November 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide yok gecen sene geldim ev istedim oldu simdi araba istiyorum diyen tipler oluyorya kopuyorum onlara taşa dokunmak icin birbirlerini eziyorlar bu ne biçim rezilllik ORuç kankaa gör halimizi baba ya fakiriz altımıza ferarri ..tümüze villa cek kanka ya para .ok nede olsa sende ok sonra senden gelir evrakları fln alırım

bune bicim geyiqtir el insaf[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

o bu arada oruç baba türbesinda akşamları mahallenin delikanlıları içki içer,heh sabahları kuran okuyolar insanlar,akşamlarıda meyhane olarak kullanılıyo orası,şimdide türbenin etrafını park gibi bişi yapıolar,abdest alınan yer fln inşa etmişler,oysa aynı belediye 3-4 yıldır 100 metre ötedeki parkın lambalarını "kaynaksızlık"yüzünden tamir ettiremiyo,orayıda akşamarı karanlıkta esrar çekip içki içmek için kullanıyolar[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Sosyal ağlarda paylaş

Ha,
bizim burda da Zuhurat Baba Türbesi var.
İnsanlar bazen cidden birbirlerini eziyorlar orada.
Ne kadar şansa, kadere inanan bir toplumuz.
belki de işimiz kadere kaldığı içindir...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Güler misin, Ağlar mısın..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.
karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki:
içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var...
Sosyal ağlarda paylaş

Gülerim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır gülmezsin.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 11 November 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
Ya bazı şeylerden umudunu kesmiş insanlar, böyle yöntemlere başvuruyorlar.. Kaybedecek bir şeyleri yok ki...[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..."
Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!!
SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız

kaybedecek hiçbişeyi yokmu? otobus parası veriyorlar 30 40 milyon gidiş geliş 100 milyon =) 100 milyona hiç değilse 20 gun geçinirler[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...