WindShade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 insan isi degil biraderler.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 insanın işlemciye ağzı sulanabiliyormuymuş ? evet...[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 tek kelimeyle mükemmel iki kelimeyle çok güzel üç kelimeyle böyle şey görmedim dört kelimeyle wallaha çok çok güzel ....... abi cidden süper intel mintel kalmaz bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 nasıl bişidir bu ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 zincirle baglanasi bisi sanirim. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 fiyati tr ye gelse 900$ falan olacak bi islemci.. intelin xeonlari kac yildir piyasada hic boyle talep olmamisti, ayni isi buda yapiyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ne özelliği vardır bunun açıklarmısınız biraz :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 64 bit olan ancak 32 bit programlarla da uyumlu olan bir işlemci.2 ghz falan hızı ancak hemen aldanma.sana kısaca şöyle açılayayım.32 bit bir sistemde 1 dakikada yaptığın işi 64 bit sistemde 25-30 saniyede falan yaparsın.yani mükemmel bi işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Windows kullandığın sürece piyasada şu an satın alabileceğin en yavaş işlemci olduğundan gereksiz para kaybı olan işlemci. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hayır.tüm tom's hardware testlerinde 32 bit uygulamalarda bile p4 3.2 yi geçti biri hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eee yani şimdi makina alıcam ben 64bit alırsam iyimi olur kötümü?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mükemmel olur. ama $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hmm yani tam olarak özellikleri nedir hızı nedir google dan bulamadım :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar