asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Tamı tamına 10 gündür MSN Messenger sız yaşıyorum. Hiç bir şekilde açılmıyor. 6.1 kullanıyorum. XP kurduğum zaman bir kaç saat açıldı ama aynı problem tekrar. Çok fazla şey kaçırdım görüşmeler falan olduu hepsini kaçırdım. Acilen bana bir çözüm lazım :( ne olur bir çözümünüz varsa esirgemeyin. Bu arada problem şu oturum aç diyorum oturum açılıyor diyor sonra eski haline dönüyor tekrara oturum aç diyorum yine aynı şey. yani bir hata iletisi vermiyor. Kullandığım OS: Win XP Pro MSN Messenger Version: 6.1 İE Version : 6.0 SSL 2.0 ve SSL 3.0 : Etkin Otomatik Algıla: Kapalı ACİLEN YARDIM![hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yahu bilen yok mu ne oluuur :([hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ne bende ne bi arkımda böle bir sorun olmadı valla ?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar