patara Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Merhaba Dll'yi kullanmaya başladığımdan beri bir şeyi fark ettim. Pack lama satın alınca o bildiğimiz tükürükcü lama yerine beyaz tenli bi adam çıkıyor. Valla daha fazla nasıl açıklama yapabilirim bilmiyorum ama ilginç bir durum yaşayananız varmı ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ilginç..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 okadar ilginç bir problemki konuyu açarken bile nasıl yazsam diye bir saat düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 c_llama_pack yani olması gereken, ama body 'si malum c_man olarak gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ve hatta eklemek gerekirse xbody ile body'si değiştirilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 .debug 'umsu bir durum..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Black1ce, 10 November 2003 19:24 tarihinde demiş ki: .debug 'umsu bir durum..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] banada öle geliyor debugun kapalı olduğundan emin ol[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Bu arada arkadaşlar reset atınca düzeldi. Ama sebebini hala anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar