blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ewt arkadaşlar hecate hangi dilde hangi anlama gelebilir vea kimdir faln filan bilene sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 direk yazıldığı gibi okunuyomu? bilmiiyorum gerçide[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bilmem bi hanımın nick name i olaraktan bilmem gerektiini düşnüdüm bi an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hecate Shakespeare'in Macbeth adlı oyunundaki cadıların tanrıçası, baş cadı olarak tanıtılıyor. Pek şirin biri değil :) Cadıları aracılığı ile bağlantı kurdukları insanları cadılara ve büyüye inandırmaya, tamamen kötü yapmaya ve diğer insanlara kötülük yapmaya teşfik eden bir varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ocak tanrıçasıdır. Asteria ve Perses'in çocuğu ve direk olarak Titan soyundandır.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 November 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 goddess of the dark of the moon goddess of the crossways dread goddess of night ay, büyü ve bolluk tanrıçası. yunan pantheonunda yeralır kendisi. 3 başlı bi kadın olarak tasfir edilen, hem korkulan hem de saygı duyulan bi tanrıçadır.[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Bana biraz evil bir havası varmış gibi geldi, ama tanrıça olduğu kesin. Hecate (or 'Hekate') is an ancient, powerful and misunderstood Goddess[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Unutmadan; kızdan uzak dur bence =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Nefr, 10 November 2003 18:08 tarihinde demiş ki: Unutmadan; kızdan uzak dur bence =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Uzak durmasan bile Titan soyundan geliyor. Tatmin etmen zor olabilir.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aslında kız da öle hiç cadı evil havalı deil ama bi daa dikkat ederim saol nefr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 açıklama yapiim diye girdim ama arkadaşlar saolsun yetişmişler benden önce. hecate'nin ık sık artemis ve/veya selene ile karıştıldığını da eklim bare ben. 3 başın biri dünyadan, biri yer altından biri de gökyüzünden sorumludur da denir. bu anlamda ay tanrıçası selene'nin, ayla bağlantısı malum olan ve dünyanın en büyük tanrıçası artemisin işin ,içine girmesi normaldir. bazı durumlarda hecate 3 kafadan sadece yeraltıyla ilgili olanı diye de geçer, kaynağına ve yoruma bağlıdır. çok ilginç bir tanrıçadır, hala dünyanın 4 bir yanındaki wiccanlar en büyük tanrıça kabul ederler... bi de yani stratejik bi hata yapmışsın. bu hanımı bi noktada paticik'e davet ettiğinde burdan öğrendiğini görebilir. bence sen bana bi haber ver, yok edelim bu threadi ;) [Bu mesaj Emaleth tarafından 10 November 2003 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 soylenmis bile, ben yetisemedim..[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 saol ema abla da zaten geldii zaman görmesinde bi sakınca olmaz herkes paticiği hertürlü bilginin paylaşıldıı sorunların çözüldüü bi yer olarak bilio çevremde zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Iyi de güzel kardeşim, kızı tavlama çalışmalarının başlangıç noktasını nicki hakkındaki derin bilgilerin ve yorumların olarak belirleyeceksen, sonra elinde patlaması mümkün bu bilgi paylaşım ortamının, değil mi ama? ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yok abi meraktandır yani ne annama gelio die faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya herkes ıstıhbaratcı oldu ya :) bu ne kardesım..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Alexi_Septimus, 10 November 2003 18:11 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 10 November 2003 18:08 tarihinde demiş ki: Unutmadan; kızdan uzak dur bence =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Uzak durmasan bile Titan soyundan geliyor. Tatmin etmen zor olabilir.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 lol adam kaynatmış arada kimse çakmamış=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 böhöröeeey bizim nikler güdük kalmış ya.. - adınız - HEKAAAAAATTTTT - sem efenim ben[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 İşin içinde bir kız tavlama mevzusu var ise bakınız Virgin Steele - And Hecate Smiled Bride of Lawless lies sent Ten Thousand Men to Die Prophecies un-met still cry Cold we understand Blood and Fear still walk the Land Looking for the Scars we hide from ourselves I see the Fire spreading, I see the Towers Burn I hear the Voices calling, I see the King's return Did they Die for God and Glory, Drowned in Mist, cast from the Light Trapped inside the Line of Fire, Vale of Tears, Passage of Shame On this Day of Doom! Pek hoş bi hatun değil gibi geldi ama işin zor yane :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 aah ah valla görseniy hic öle demessiniy cok tatli bi kizdir ama hecate`de bi de " the most shining one " tanimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Tamam seni uyarmamızın anlamı kalmamış son mesajından anladığıma göre, artık yapılacak birşey yok senin için korkarım. Iyi şanslar ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 saol :) bugn eer görebilirsem bisiler yapcam kesin ama sinavi var calisiyo aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Sam, 10 November 2003 21:51 tarihinde demiş ki: - adınız - HEKAAAAAATTTTT - sem efenim ben post'da ki oyunculuk dehsete dusurdu.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Nukem_Verite, 11 November 2003 12:30 tarihinde demiş ki: abi bu karıdan uzak dur aman"karı" mı? nukem alıcam ayaamın altına. kaave mi burası? *!ceza düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 *!kafasına kafasına atar* bi daha yapçan mı haa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar