Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Arkadaşlar bazı eski oyunları arıyorum: Full Throthle Shadow Warrior Phantasmagoria Indiana Jones - Fate of atlantis Simon the Sorcerer Wolfenstein II :) Full Download yapabilecegim bir adres bilen veya "yaw ben yollarım" diyen birileri varsa muhtacımdır.. :) Teşekkürler..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ah ulen o eski oyunlar arasında MI serilerini katmamışın ya tüh .[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 buraya bi bak wardır belki bişiler[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 banada phantasmagoria 2 lazım ahh ahh ne güzel oyundu video görüntüleri fln şu ana kadar beni tek korkutan oyundu[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: theKingpin, 10 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: ah ulen o eski oyunlar arasında MI serilerini katmamışın ya tüh .[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. MI?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Verdiğin link kapanmış.. Başka bildiginiz yokmu?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 full throttle bende var ama 250mb zipti :) biraz fazla yani.. indiana jones sitemde olacaktı. simon the sorcererlar , mi larda arşivimde var mi2 de sitemde olacaktı. Elimden geldiğince oyun eklemeye çalışıyorum. simonları yarın çekersin sitemden onları ekleyeceğim. Day of the tentacle cd versiyonu var birde 98 mb mı ne heh[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 http://www.eskioyun.com[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! [Bu mesaj smerten tarafından 10 November 2003 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Full Throthle denen oyunu bit pazarından yürütmüştüm 5 sene önce 98 dünya kupası vardı arkadaşlarla gidip 10 tane fln ortaklaşa oyun çalmıştık bit pazarından ey gidi ey be oyunlar 250 bindi 5 sene önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 mi dedigi monkey island buyuk ihtimal[hline]Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 özür dilerim düzgünü[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bu arada dayanamiycam, eski adventure lar icin aradiginiz mekan biliyorsunuz ki adventure crew. :) www.advcrew.com[hline]Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya bu advcrew açılmıyor kardeş?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 MI napıyım ben yuttum onları.. :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yarın başlıca birkaç macerayı ekleyeceğim madem bu kadar arayan varmış. :) Full Throttle için birşeyler düşünrüz, ama oyun süper yani geçen sene oynadım gayet keyif aldım.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Eski oyun derman oldu da.. Bana bi full throthle lazım o kadar.. :([hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 eskioyun.com a bir göz atınız[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Black1ce, 11 November 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Eski oyun derman oldu da.. [hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Eski oyundan kastım o zaten.. :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] [Bu mesaj Black1ce tarafından 11 November 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Abi site resmen güzel daha ne diyim yani bütün oyunları boşver warcraftI'i görünce gözüm yaşardı....Hazırlık yıllarını ve warcraft cd'sinin üstünde ilk defa o orc ve insanı gördüğümde hissetiklerimi hatırladım....[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar