Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı eski oyunlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
full throttle bende var ama 250mb zipti :) biraz fazla yani..
indiana jones sitemde olacaktı.
simon the sorcererlar , mi larda arşivimde var
mi2 de sitemde olacaktı. Elimden geldiğince oyun eklemeye çalışıyorum. simonları yarın çekersin sitemden onları ekleyeceğim.

Day of the tentacle cd versiyonu var birde 98 mb mı ne heh[hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Full Throthle denen oyunu bit pazarından yürütmüştüm 5 sene önce 98 dünya kupası vardı arkadaşlarla gidip 10 tane fln ortaklaşa oyun çalmıştık bit pazarından ey gidi ey be oyunlar 250 bindi 5 sene önce :(
Mesaj tarihi:
bu arada dayanamiycam, eski adventure lar icin aradiginiz mekan biliyorsunuz ki adventure crew. :) www.advcrew.com[hline]Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
ya bu advcrew açılmıyor kardeş?[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
eskioyun.com a bir göz atınız[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
Abi site resmen güzel daha ne diyim yani bütün oyunları boşver warcraftI'i görünce gözüm yaşardı....Hazırlık yıllarını ve warcraft cd'sinin üstünde ilk defa o orc ve insanı gördüğümde hissetiklerimi hatırladım....[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...