Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Nick'in

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

said:
Kenderleme, 21 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
bu fazıl sayı atlıyo söylemedi demeyin.. 1505163te olması gerekiyodu normalde![hline]Peheey!

yok bnen takipo ediyorum sayı fln atlamıyor :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

yaa karıştı işte!!
karıştırttınız bana hangi sayıdaydım unuttum :hrr:
şiömidi en baştan başlamam gerekiyor
daha resital verecem AKM'de ona nasıl çalışacam ben!!
neyse ben saymaya başlıyorum sahip bu arada sen de bir psikiyatriste görünsen hiç de fena olmayacak sanırım!!

ayrıca beni sayı atlamakla suçlayan arkadaşın kendisi birkere sayarken atlıyor!! kuru iftira!!

1, 2, 3, 4, 5 ,6 ,7 ,8 ,9 ,10 ,11, 12, 13,...
Sosyal ağlarda paylaş

... 145, 146, 147, 148, 149, PAUSE

Ya tamam da ben sıkıldım arkadaş; daha resitale hazır olmam gerekiyor annem beni burada sayı saymam için doğurmadı anlatabiliyormuyum derdimi!! Senelerce gıcık öğretmenlerin nefesini boşuna çekmedim ben!!
Atlamıyorum işte sahibim iyi bilir!!
Değil mi sahip?
Sahip, bu arada senin için iyi bir psikiyatrist buldum annemin yakın arkadaşı Banu abla bir ara sana vereyim telefon numarasını!!

RESUME 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

..210, 211, 212, 213, 214, PAUSE

Yok yaa kolaysa sen say bir kere canımnasıl da "Kender kulağı çorbası" çekti bir bilsen!!
*!annesinin tanıdığı bounty hunter amcayı arar, dileklerini bildirir ücretin ödenmesi için çek yazar*
Mmm kahvaltıda leziz yemek var!!

RESUME 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aslında şu sağ kulağımdan olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.. çok heyecanlı olmalı! daha önce hiçbi kulağım çorba yapılmamıştı! ama bi konuyu tartışmamız lazım:
ben mi kulağımı suyun içine sokucam yoksa koparıp atılcak mı?
bi de daha önce hiç kender kulağı çorbası içmemiştim nası bişey?
kahvaltıda olur mu ki çorba?
hadi çift kaşarlı kender tostu olabilir kahvaltı için ama çorba iyi gitmez bence..[hline]Peheey!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 22 Şubat 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
hmm aslında şu sağ kulağımdan olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.. çok heyecanlı olmalı! daha önce hiçbi kulağım çorba yapılmamıştı! ama bi konuyu tartışmamız lazım:
ben mi kulağımı suyun içine sokucam yoksa koparıp atılcak mı?
bi de daha önce hiç kender kulağı çorbası içmemiştim nası bişey?
kahvaltıda olur mu ki çorba?
hadi çift kaşarlı kender tostu olabilir kahvaltı için ama çorba iyi gitmez bence..[hline]Peheey!

peh aynı kender gibi konuştun ha :-p[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Şubat 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
aferin iyi halt ediyorsun...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

bencede[hline]fading away
and leaving
long for sleep
closer now
lead the way into death

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...