BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Kenderleme, 21 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki: bu fazıl sayı atlıyo söylemedi demeyin.. 1505163te olması gerekiyodu normalde![hline]Peheey! yok bnen takipo ediyorum sayı fln atlamıyor :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 (bkz: HAnim Koş Çocuklar Geyiq Yapmış!) (bkz: Obarah çoştum) (bkz: Kır soğanı ye cücüğünü) heh Bu topiği Yılın sazanlarına ve Geyiqlerine itah edityorum[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yaa karıştı işte!! karıştırttınız bana hangi sayıdaydım unuttum :hrr: şiömidi en baştan başlamam gerekiyor daha resital verecem AKM'de ona nasıl çalışacam ben!! neyse ben saymaya başlıyorum sahip bu arada sen de bir psikiyatriste görünsen hiç de fena olmayacak sanırım!! ayrıca beni sayı atlamakla suçlayan arkadaşın kendisi birkere sayarken atlıyor!! kuru iftira!! 1, 2, 3, 4, 5 ,6 ,7 ,8 ,9 ,10 ,11, 12, 13,... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 aferin iyi halt ediyorsun...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sus sen! atlıyosun diyosam atlıyosun.. hem sana fazıl atlamadansay demiyoruz ki ne alınıyosun hemen be! eğer atlamamanı buyursak fazıl atlamadansay derdik.. ama fazıl say demişiz biz.. sen say![hline]Peheey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ... 145, 146, 147, 148, 149, PAUSE Ya tamam da ben sıkıldım arkadaş; daha resitale hazır olmam gerekiyor annem beni burada sayı saymam için doğurmadı anlatabiliyormuyum derdimi!! Senelerce gıcık öğretmenlerin nefesini boşuna çekmedim ben!! Atlamıyorum işte sahibim iyi bilir!! Değil mi sahip? Sahip, bu arada senin için iyi bir psikiyatrist buldum annemin yakın arkadaşı Banu abla bir ara sana vereyim telefon numarasını!! RESUME 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 kes ve saymaya devam et...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Fazil, 22 Şubat 2003 01:59 tarihinde demiş ki: annem beni burada sayı saymam için doğurmadı anlatabiliyormuyum derdimi!! hadi ya?! devam et sen saymaya..[hline]Peheey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Fazilime fazla yüklenmeyin aman Mazallah sipiyusu felan yanar güzelimin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ..210, 211, 212, 213, 214, PAUSE Yok yaa kolaysa sen say bir kere canımnasıl da "Kender kulağı çorbası" çekti bir bilsen!! *!annesinin tanıdığı bounty hunter amcayı arar, dileklerini bildirir ücretin ödenmesi için çek yazar* Mmm kahvaltıda leziz yemek var!! RESUME 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221,...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm aslında şu sağ kulağımdan olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.. çok heyecanlı olmalı! daha önce hiçbi kulağım çorba yapılmamıştı! ama bi konuyu tartışmamız lazım: ben mi kulağımı suyun içine sokucam yoksa koparıp atılcak mı? bi de daha önce hiç kender kulağı çorbası içmemiştim nası bişey? kahvaltıda olur mu ki çorba? hadi çift kaşarlı kender tostu olabilir kahvaltı için ama çorba iyi gitmez bence..[hline]Peheey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 benim kölem ağzının tadını bilir...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Nefr, 21 Şubat 2003 12:18 tarihinde demiş ki: ehuahe c/p hatası affedilmez buralarda, beni bile anında harcıyorlar valla =] Allah Allah kim harcamış acaba euhe :-P[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bu sayı olayı ne yaw ?[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ey oğul sorularının cevabını buradan bulacaksın...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Kenderleme, 22 Şubat 2003 02:15 tarihinde demiş ki: hmm aslında şu sağ kulağımdan olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.. çok heyecanlı olmalı! daha önce hiçbi kulağım çorba yapılmamıştı! ama bi konuyu tartışmamız lazım: ben mi kulağımı suyun içine sokucam yoksa koparıp atılcak mı? bi de daha önce hiç kender kulağı çorbası içmemiştim nası bişey? kahvaltıda olur mu ki çorba? hadi çift kaşarlı kender tostu olabilir kahvaltı için ama çorba iyi gitmez bence..[hline]Peheey! peh aynı kender gibi konuştun ha :-p[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: BabacumMostors, 22 Şubat 2003 01:46 tarihinde demiş ki: aferin iyi halt ediyorsun...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 bencede[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ne geyik (hayvan) adamlarsınız ya?:Dyani tam potansiyelsiniz.ewet ewet potasyummm potasyuummm[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.