Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Evet yine yurt dışı çıkışları nanay oldu. Ne zaman bitecek bu kablonet sorunları ya.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Gına geldi artık ya, 1 aktifkablo 1 telekom ne bu be[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bende niye kazaa bağlanmıyo diyorum offff.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Valla tam açacaktim şimdi topici...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bu arada bone bu kafam girsin lafını hiç bu kadar severek kullanacağımıu bilmezdim. Telekoma kafam girsin.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
K_iTT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 yokmu icq ya bağlanmanın bi yolu şimdi offfff
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Düzeldi. Yine gider ama yani lol.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 telekoma kafam girsin kiz arkadasimla konusamadim[hline]Hepsi Gercek...!!!
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Şu an gene yurtdışı çıkışlarda bir yavaşlama var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 şuan herşey normal bnde[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bende hiç kötü olmadı walla saatlerdir gayet rahat dwnloadumu yapıom geziom tazıom; 64k ultra[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
arc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ankara interaktif yurt di$Inda bi yava$lama var $u an evet.[hline]SAN
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 42Mbit su telekom yurtdışı çıkışı. Sebeb bilinmiyor yani interaktife açıklama yapılmamış. :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Düzelmiş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Wallaha bugun Ne var bilmiyorum ama benim kablo hic gormedigim kadar hizli bugun gerek dl de gerek sorfte hiztestinde 64k olan hattim 543k cikti euhe =) izmir Topaz rulz dersem ayip olmaz dimi =) (aman nazar degmesin tü tü tü[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Bende aktif kablo kullanıyorum lanet ettim. Ne kadar proxy varsa hepsini denedim icq ya giremiyorum üstüne üstlük go.icq.com dan bile giremiyorum töbe yarabbim... küfür ettirmeden yapamıyor bu adamlar.
Öne çıkan mesajlar