Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Birileri bana underground müziklerinin mp3lerini toparladığını felan söylemişti.. Kral TV'de felan bazen ilginç Klipler çıkabiliyor.. Mesela Ünlü - Esterabim.. Bir de Volkan vardı sanırsam.. İkisi de cover yapmış.. İlki rock vari, ikincisi depresik söylemiş.. Ünlü'nün 2 cdsini gördüm birini aldım ama Esterabim yok.. Diğerinin adını unuttum zaten bulamadım hiçbiryerde.. Şebnem ferah, evanescence, rammstein, blind guardian, nightwish dinleyen birisine tavsiye edeceğiniz Türk grupları neler, yabancı da olabilir.. Hatta bu şarkıları mp3 halinde yollarsanız süper mutlu olurum.. Kurban'ın iki şarkısını dinledim çok hoşuma gitti, diğer şarkıları sizce nasıl? Mor ve ötesi - yaz yaz yaz Ünlü - Estarabim çok hoşuma giden coverlar.. Bu tip coverlar var mı bildiğiniz? Şimdiden teşekkürler..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 up[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 MvÖ nün "Uyan" diye bir şarkısı var ama henüz bir albüme koymadılar bende de barda kayda alınmış versiyonu var[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bonec kardeş, sana günde iki doz replikas öneriyorum. sev, sevdir bi yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar