chris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ERROR:(spherechar.scp,405)Undefined symbol 'i_hide_dragon_green' ERROR:(spherechar.scp,405)Bad resource list id 'i_hide_dragon_green' ERROR:(spherechar.scp,1740)Undefined symbol 'i_hide_dragon_red' ERROR:(spherechar.scp,1740)Bad resource list id 'i_hide_dragon_red' bu nedir arkadaslar fullspawnı ındırdım scripts kısmından ama sphere e tıklıyorum acılmıyor konsolda bu hata gozukuyor ne yapmam lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 dragoon resoucesinde i_hide_dragon_green ve red varrr bunlari ya sil yada bu itemlari yaz. duzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sorun sayılmaz bile, göz rahatsızlıgı veriyorsa bi scp'nin altına [itemdef i_hide_dragon_Hedehödö] yaz vermesin hata..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Bu arada çok değişikmiş yani her sphere açışımda verir bu hatayı.. :D[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mazur Gör Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: chris, 10 November 2003 22:52 tarihinde demiş ki: Mazur Gör Beni Estağafurullah..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 the codder bu sphere'in orjinal scp lerinden kaynaklanıyor ben sphere ilk yüklediğim gün görmüştüm bu hatayı[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bu kadar erore korkuyosa gozun benimkileri gor :D (bayilmassin insallah 786 hata ) ehehehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar