slither Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Playerlarimin baslangic yerini Star chanber olarak degistirmek istiyorum. Bana yardimci olurmusunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Arkadaşım Bu soru en az 534156342 kez soruldu istersen arama buttonunn oraya neden konuldugunu bi araştır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slither Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Ben daha yeni uye oldum server a kusura bakmayin bilmiyorum yani hic forumlari takip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 1. Burası Server değil 2. Yeni girmiş olsan yanında balon çıkardı 3. Playerların başlangıç yerini değiştirmek için spheretables.scp içindeki koordinatları değiştirmelisin , star chamber ın koordinatlarını ; star chambera gidip .where yazarak öğrenebilirsin , tam emin olmamakla beraber , koordinatlar yerine Star Chamber yazarsan da olur diye tahmin ediyorum ama diğeri daha garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Spheretables.scp de [STARTS] altinda baslangic yerleri bulunmakta.Orada gereki degisikligi yapabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 evet aynen orda[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 peqi client in yeni karakter yaratıldıgında gosterdigi haritadaki Britain Minoc Jhelom vs. gibi isimleri nasıl degistiricem? [STARTS] bolumunden yap demeyın coq denedım olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: HerenIstiaron, 06 September 2003 17:45 tarihinde demiş ki: 1. Burası Server değil 2. Yeni girmiş olsan yanında balon çıkardı 3. Playerların başlangıç yerini değiştirmek için spheretables.scp içindeki koordinatları değiştirmelisin , star chamber ın koordinatlarını ; star chambera gidip .where yazarak öğrenebilirsin , tam emin olmamakla beraber , koordinatlar yerine Star Chamber yazarsan da olur diye tahmin ediyorum ama diğeri daha garanti ben ilk girdiğimde benim balonum yoktu :-) ehuehue ezmişler beni farketmemişim :P[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar