Waffen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Selamlar, Rare itemler yaratırken bir deneme yapıyordum. Mesela str artırıcı bir item yaptıgınızı dusunun. bu item kullanınn str si 20 artsın. Bıraktıgında 20 azalsın. Aaşağıdaki gibi bir komurt satırı yazdım fakat her elinden çıkartdıdıgında kendi str sinin de altına iniyor bunun nedeni ne olabilir. SRC.STR= -20 Bu komutun kullanma şekli yanlış olabşlirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ornek olarak veriim. [itemdef i_hede] Id=i_katana type=t_weapon_sword name=hedehdehde on=@create color=0480 on=@dclick src.sysmessage kılıc elimde on=@equip src.str=+2 on=@unequip src.str=-2 bukadar belki bende yanlış vermiş olabilirim artık incele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ON=@EQUIP cont.str = ( + 20 ) ON=@UNEQUIP cont.str = ( - 20 ) gibi dene yalnız statcap olayinda sorun cikarabilir bu dusundugun.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bende ole yazdım ama strler konusunda surekli takıl bırakırsan en son str 0 oluyor bu da ayrı bir sorun teskil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ON=@EQUIP src.str = ( + 20 ) ON=@UNEQUIP src.str = ( - 20 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bence daha detaylı kod yazılması. Yane onequip'e +10 str ekledik tamam. O sırada bless attığımızı düşünelim ve silahı elimizden bırakalım. Eğer sağlam bir stat scp si yoksa problem yaratır. Gerçi olsada yaratır. Mesela benim kullandığım stat scp sinde statlar kitlendiinde malum statları etkiliyen 3 büyü haricinde ne yaparsan yap stat lar artması ile düşmesi bir olur. Yani uzun lafın kısası bu tarz bi olay bence sıkıntı yaratacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Patara yanıtın biraz geç olmamışmı :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Bencede ama saol yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ON=@EQUIP src.str = ( + 20 ) ON=@UNEQUIP src.str = ( +(- 20) ) en doğrusu bu diğer şekillerde yapıldımı bug yaratabiliyor[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar